Vxl: +46(0)10-214 66 46
Uppdrag
Detta uppdrag har blivit tillsatt! Se fler aktuella uppdrag här!

Operations Manager

TCR Sweden AB är en ung, modern, dynamisk och växande verksamhet med huvudkontor på Stockholm Alranda flygplats. Vår kärnverksamhet är uthyrning och underhåll av markutrustning (GSE) som nyttjas på tre flygplatser. Vi är i Sverigen etablerade med två egna verkstäder på Landvetter och Arlanda.

TCR Sweden AB har ca 25 personer anställda och har har den senare tiden haft en stark tilläxt. TCR Sweden AB är ett dotterbolag i TCR gruppen som har verksamhet i 11 länder i Europa. Läs mer om TCR på www.tcr-group.com

Ditt främsta uppdrag är att utifrån ett kund- och lönsamhetsfokus driva och utveckla den svenska verksamheten. TCR äger, underhåller och förvaltar en flotta av ca 1200 utrustningar vid 3 svenska flygplatser med stora verksamheter och med en bas på ARN.

TCR står för leasing, reparation och underhåll av Ground Support Equipment (GSE). Detta innefattar tunga och lätta fordon samt icke motoriserade enheter som t.ex. bagagevagnar. Operations Manager ansvarar för en effektiv förvaltning av tillgångar, underhållspersonal samt underleverantörer. I Sverige arbetar ett 25-tal personer och i dagsläget är SAS den enskilt största kunden. Försäljning och utveckling av kundsamarbeten är också mycket viktiga inslag i tjänsten och du har intäkts- och lönsamhetsansvar för den egna verksamheten. I detta ligger arbetsuppgifter som budget- och prognosarbete, verksamhetsplanering liksom uppföljning av SLA.er resultat, kvalitet- och kundnöjdhet.

I din roll som ledare ingår att skapa engagemang och motivation liksom förutsättningar för medarbetare att kunna utvecklas och ta eget ansvar. Du har också en viktig uppgift att forma ett positivt arbetsklimat och en dynamisk arbetsplats där mål, arbetsuppgifter och ansvar är tydliga men där man samtidigt har roligt och utvecklas och där initiativkraft, affärsmannaskap och servicekänsla premieras. Du rapporterar till GM Scandinavia och ingår i dennes ledningsgrupp.

Vi erbjuder

Detta är TCR:s kärnverksamhet och bolaget är ledande operatör inom branschen. TCR har haft en stadig tillväxt under flera år och man har stora förväntningar på företagets tillväxt i Sverige och övriga Skandinavien. Bolaget präglas av stor öppenhet och flexibilitet och rätt person kan med tiden räkna med att rollen utvecklas.

Kvalifikationer

 • Någon form av eftergymnasial utbildning
 • Goda ekonomikunskaper och erfarenhet av att arbeta med fullt budgetansvar
 • Gedigen erfarenhet som ledare, van att vara chef över chefer och leda på distans
 • God förhandlare med pragmatisk kunskap kring regelverk som styr liknande verksamheter
 • Erfarenhet av att driva förändringsarbete
 • Förståelse för branschen och gärna erfarenhet från Aviation/Ground Support Equipment

Egenskaper

 • Ansvarstagande och självgående
 • Initiativtagande
 • Långsiktig
 • Strukturerad
 • Helikopterperspektiv, förmåga att arbeta både strategisk och operativt

Önskas ytterligare information om tjänsten är du välkommen att ta kontakt med Magnus Rude på K2 Search AB, tel. 0735-43 74 13. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. Urval sker löpande och vi vill ha din ansökan snarast. Välkommen med din ansökan på www.k2search.se

.