Vxl: +46(0)10-214 66 46
Uppdrag
Detta uppdrag har blivit tillsatt! Se fler aktuella uppdrag här!

Market Communication Manager

KGH Customs Services är en ledande oberoende leverantör av tulltjänster, vilket innefattar tulldeklarationer, momsrepresenta­tion, kon­sulttjänster, utbildning, tullsystem och gränstjänster. KGH-koncernen erbjuder kompetens genom egna dotter­bolag i Europa och globalt genom ett partnernätverk. Företaget grundades 1963 och har idag mer än 13 000 kunder spridda över hela Europa. KGH-koncernen har egna kontor vid alla viktiga hamnar och gränser i Europa, och har fler än 600 anställda i Sverige, Norge, Danmark, Tyskland, Frankrike, Belgien, Nederländerna, Italien, Tjeckien samt Österrike. Sedan november 2013 är den europeiska investeringsfonden Bridgepoint Development Capital majoritetsägare. Läs mer på www.kghcustoms.com

Vi söker en Market Communication Manager med uppdrag att leda KGH’s kommunikationsarbete in i ett nytt spännande skede i företagets utveckling på den internationella marknaden.

Med stor frihet och i samråd med Sales & Marketing Director samt övriga nyckelpersoner utformar du en kommunikationsstrategi som du sedan ansvarar för att implementera och verkställa. Ditt fokus kommer att ligga på ”content marketing”. På KGH innebär det att du ansvarar för att samla in, sammanställa och paketera komplex information och förmedla denna till marknaden och potentiella kunder. Du förväntas behärska olika kanaler, såsom web, events, traditionell media och sociala medier. Uppdraget är internationellt med fokus på KGH’s samtliga marknader. Du rapporterar till Sales & Marketing Director.

Vi erbjuder

Vi erbjuder en nyckelroll i ett spännande, internationellt bolag som befinner sig i ett starkt utvecklingsskede med en kraftig europeisk expansionsfas i fokus. Du kommer, i nära samarbete med företagsledningen och försäljningsorganisationen vara med och strategiskt forma och utveckla bolagets kommunikationsplattform i linje med koncernens målsättning. Organisationen karaktäriseras av laganda, prestigelöshet och vilja till att utvecklas.

Vi söker dig som har

  • Gedigen erfarenhet inom kommunikation, gärna från olika branscher
  • Erfarenhet av ”content marketing” utifrån ett kommersiellt perspektiv
  • Vana vid att arbeta i en internationell miljö
  • Förmåga att driva igenom initiativ tvärs igenom olika funktioner och över geografier
  • Starkt driv, affärsfokus och höga ambitioner
  • Eftergymnasial utbildning med inriktning mot marknad och kommunikation

Önskas ytterligare information är du välkommen att ta kontakt med K2 Search AB, Lena Serner telefon 0702-900 995. Ansökningar och kontakter med K2 Search behandlas konfidentiellt. Välkommen med din ansökan snarast. Intervjuer sker löpande. Sök tjänsten på www.k2search.se  

Executive Search se.