Vxl: +46(0)10-214 66 46
Uppdrag
Detta uppdrag har blivit tillsatt! Se fler aktuella uppdrag här!

Group Compensation & Benefits Manager

Tele2 är en internationell mobiloperatör med utmanaranda i vårt dna. Vi utmanar våra konkurrenter och marknaden förstås, men framförallt oss själva. Vi verkar på en marknad som ständigt växer och förändras. Våra kunder vill ständigt ha nya och bättre lösningar, det ställer höga krav på oss. Vår nyckel till framgång och att möta de höga kraven är hur vi jobbar och vilka vi är.

Tele2s arbetssätt präglas av ansvar, öppenhet och prestigelöshet. Vi drivs av snabbhet, kvalitet och att alltid ha kundernas bästa för ögonen.

Som group compensation & benefit manager har du helhetsansvar för compensation & benefits för tele 2 koncernen men också ett starkt fokuserat ansvar för executive compensation och bolagets ledningsgrupp samt chefer. Rollen är såväl taktiskt och strategiskt men också i hög grad operativt och administrativ.

Du kommer vara ensamt ansvarig för:

  • short term och long term incentives
  • pension och försäkring
  • chefslönerevision
  • mobilitet
  • benchmarking av ersättningsnivåer
  • externa samarbetspartners
  • årsbokslut
  • compensation management
  • kontraktsadministration samt andra förekommande uppgifter och uppdrag som kommer i en verksamhet med hög förändringstakt

Du har en rådgivande och kommunikativ roll i organisationen samt medverkar i utveckling och implementering av riktlinjer och processer inom lön och förmåner. Du har en förmåga att förmedla komplex information på ett förenklat och tydligt sätt. Du har en detaljfokus men även förmåga att lyfta blicken för strategiska frågor. Du ansvarar för att koncernens policies, riktlinjer och processer inom compensation & benefit-området så att de följs upp, genomförs och efterlevs. Du är van att arbeta självständigt men fungerar också bra i team.

Du sitter med placering vid skeppsbron samt i kista.

Din bakgrund

Vi söker dig med ca 10 års erfarenhet inom hr och med 3-5 års specialistkompetens inom 

Compensation & benefits från en internationell koncern.

Personliga egenskaper

Du är stresstålig, målinriktad, strukturerad, metodisk, flexibel och förändringsorienterad.

önskas ytterligare information är du välkommen att ta kontakt med k2search, annika stålhandske holm, tfn 0765-259051 eller madelene tidehorn, 070-7414486. Ansökningar och kontakter med k2 search behandlas konfidentiellt. Välkommen med din ansökan snarast. Intervjuer sker löpande.

Vi hjälper er med en snabb tillsättning av en erfaren interimschef, utifrån era behov och önskemål . Läs mer

id611