Vxl: +46(0)10-214 66 46
Uppdrag
Detta uppdrag har blivit tillsatt! Se fler aktuella uppdrag här!

Senior konsultchef

Vår uppdragsgivare är en ledande svensk aktör inom utbildningsbranschen med välkänt varumärke och starkt etablerad verksamhet. Verksamheten bedrivs både i egna lokaler på flera orter i sverige men även utanför dessa. Utbildningarna ges i många olika former, från långa och omfattande program som sträcker sig över flera år till kortare eller längre enstaka kurser. Basen för vår uppdragsgivares utbildningar är affärsorienterad management och innehållet i utbildningarna utvecklas kontinuerligt för att möta kraven som ställs från ett näringsliv i snabb förändring.

Tjänsten som senior konsultchef är en absolut nyckelfunktion för förverkligandet av vår uppdragsgivares vision om den framtida utbildningen, både för centrala delar kring det konceptuella innehållet som den pedagogiska formen. Du ansvarar att kvaliteten på de utbildare verksamheten använder uppfyller de högt ställda krav som finns. I rollen ligger det direkta ansvaret för kontrakteringen av alla lärare och underkonsulter som verksamheten behöver. Du arbetar nära tillsammans med programansvariga för de olika utbildningarna och programmen för att därigenom säkra att lärarna innehar relevanta kompetenser och erfarenheter. Du rapporterar till utvecklingschefen för organisationen.

Vi erbjuder

som senior konsultchef har du en nyckelroll i ett starkt och välkänt utbildningsföretags kärnverksamhet. Rollen erbjuder en unik och spännande möjlighet att vara med och bygga en ny verksamhetsmodell. Uppdraget är kvalificerat och ansvarsfullt där du utvecklar och kvalitetssäkrar en affärskritisk del av vår uppdragsgivares erbjudande.

Vi söker dig som har/är

  • arbetat i utbildningsmiljöer/varit utbildare
  • fackkompetens inom olika delar av affärsorienterad management
  • egna nätverk med lärare/konsulter inom affärsorienterad management
  • stark social kompetens
  • objektiv och saklig
  • van vid att ge feedback och professionell individuell återkoppling
  • tydlig i din kommunikation och inte konflikträdd

önskas ytterligare information är du välkommen att ta kontakt med k2 search ab, john herrman, 0709-73 21 24, eller bengt olander, tfn 0760-00 18 05. Ansökningar och kontakter med k2 search behandlas konfidentiellt. Vi ser fram emot din ansökan snarast, urval och intervjuer sker löpande.

Runt 250 chefsrekryteringar om året gör oss till ett av Nordens ledande Executive Search-företag. Läs mer

id611