Vxl: +46(0)10-214 66 46
Uppdrag
Detta uppdrag har blivit tillsatt! Se fler aktuella uppdrag här!

Chief Revenue Officer

netigate är en ledande europeisk leverantör av molntjänster för webbaserade undersökningar som primärt används för att hantera och agera på feedback från kunder och medarbetare. med mer än 1500 kunder i över 30 länder och inom alla branscher hjälper netigate organisationer att få värdefulla insikter och kunna fatta bättre affärsbeslut. netigates huvudkontor ligger i stockholm och bolaget har ytterligare kontor i oslo, warszawa, berlin och wiesbaden. företaget grundades 2002 och har idag 80 anställda. läs mer om oss på www.netigate.se
 

hur kan netigate på ett smart sätt fortsätta sin starka försäljningsutveckling med ökad fokus på marketing automation och lead generation? om du har svaret på den frågan så är det dig vi söker. vi har ett starkt track record av utmärkelser och priser (superföretag i veckans affärer och gasellföretag i dagens industri) som visar att vi är ett tillväxtbolag och vi söker nu dig som kan ta oss till nästa nivå.

i rollen som chief revenue officer på netigate kommer du att ha ett övergripande ansvar för försäljningen av vårt undersökningsverktyg mot samtliga marknader. ditt fokus kommer ligga på att öka intäkterna för att nå ambitiösa tillväxtmål. netigate har i dagsläget verksamhet i sverige, norge och tyskland. du kommer ha drygt 40 säljare under dig där samtliga teamledare och country managers och marketing director rapporterar direkt till dig. din huvudsakliga arbetsuppgift är att öka netigates försäljning, både genom våra duktiga säljare men också ge ett ökat fokus till online sales och marketing automation. i arbetet kommer krävas att du sammanför sälj och marknad på ett ännu tydligare sätt än vad som görs idag. i din roll kommer du att direktrapportera till vd samt ingå i företagets ledningsgrupp.

vi erbjuder

ett starkt bolag med offensiva tillväxtmål. vi vill hela tiden utvecklas och ta vår verksamhet till nästa nivå och söker dig som sporras av att få vara med i den utvecklingen. du kommer att få möjlighet att vara med och utveckla så väl din roll som netigate som bolag med mycket frihet och ansvar. du kommer att vara en del av ett ungt bolag med hungriga och ambitiösa medarbetare. vi sitter i nya, fräscha lokaler mitt i stockholm.

kvalifikationer

K2 Search AB arbetar även internationellt genom rekryteringsnätverket CFR Global Executive Search med representation i över 40 länder. Läs mer

id508