Vxl: +46(0)10-214 66 46
Uppdrag
Detta uppdrag har blivit tillsatt! Se fler aktuella uppdrag här!

Chief Revenue Officer

Netigate är en ledande europeisk leverantör av molntjänster för webbaserade undersökningar som primärt används för att hantera och agera på feedback från kunder och medarbetare. Med mer än 1500 kunder i över 30 länder och inom alla branscher hjälper netigate organisationer att få värdefulla insikter och kunna fatta bättre affärsbeslut. Netigates huvudkontor ligger i stockholm och Bolaget har ytterligare kontor i oslo, warszawa, berlin och wiesbaden. Företaget grundades 2002 och har idag 80 anställda.

Hur kan netigate på ett smart sätt fortsätta sin starka försäljningsutveckling med ökad fokus på marketing automation och lead generation? om du har svaret på den frågan så är det dig vi söker.

Vi erbjuder

Ett starkt bolag med offensiva tillväxtmål. Vi vill hela tiden utvecklas och ta vår verksamhet till nästa nivå och söker dig som sporras av att få vara med i den utvecklingen. Du kommer att få möjlighet att vara med och utveckla så väl din roll som netigate som bolag med mycket frihet och ansvar. Du kommer att vara en del av ett ungt bolag med hungriga och ambitiösa medarbetare.

Kvalifikationer

Runt 250 chefsrekryteringar om året gör oss till ett av Nordens ledande Executive Search-företag. Läs mer

id608