Vxl: +46(0)10-214 66 46
Uppdrag
Detta uppdrag har blivit tillsatt! Se fler aktuella uppdrag här!

Nordic HR Manager

otsuka pharma scandinavia ab är ett dotterbolag inom otsuka koncernen, ett av japans största läkemedelsbolag och bland de 25 största bolagen globalt. Vår innovativa läkemedelsutveckling pågår primärt med fokus på cns/psykiatri och onkologi men även inom områden som kardiovaskulär, respiratorisk och infektionssjukdom, gastroenterologi, oftalmologi och dermatologi. Vi kan idag erbjuda innovativa och kreativa behandlingar för inflammatorisk tarmsjukdom, hyponatremi, claudicatio intermittens och schizofreni.

I rollen som nordic hr manager har du det övergripande ansvaret för alla hr-processer. Du får en central roll i utvecklingen av företaget och sitter med i ledningsgruppen.

Som nordic hr manager ansvarar du för att skapa professionella och effektiva hr-lösningar. Du säkerställer att processerna stödjer organisationen och du är support till företagets chefer i samtliga nordiska länderna. Ditt arbete kommer att vara både strategiskt och operativt.

Vi erbjuder

du får möjlighet att arbeta på nordisk nivå i ett globalt företag som är i en expansiv fas. Du har i denna breda hr-roll en möjlighet att utveckla hr-funktionen och du har inflytande på företagets tillväxt.

Kvalifikationer

  • akademisk utbildning eller motsvarande inom hr-relaterat område
  • minst tre års erfarenhet som hr generalist
  • erfarenhet från internationellt eller nordiskt företag är starkt meriterande
  • mycket goda kunskaper i svenska och engelska är ett krav, övriga språk, gärna nordiska, är meriterande
  • erfarenhet från närliggande bransch är meriterande

Egenskaper

Det är avgörande att du är en kommunikativ person som är trygg i din hr-roll och van att driva hr-perspektivet inom organisationen. Du har en naturlig affärsmässig pondus och tycker om att arbeta hands-on men du gillar att lyfta blicken när det krävs.

Mer om tjänsten

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult susanne von wowern, tel: 073 521 65 43 eller rekryteringskonsult annika stålhandske holm, tel: 076 525 90 51. Vi ser fram emot att ta emot din ansökan. Skicka den gärna så snart som möjligt då urval och intervjuer sker löpande.

K2 Search samlar de bästa inom rekrytering, research och koordinering med syfte – att med executive search hjälpa dig stärka er affär och göra er organisation ännu starkare. Läs mer

id609 1