Vxl: +46(0)10-214 66 46
Uppdrag
Detta uppdrag har blivit tillsatt! Se fler aktuella uppdrag här!

VD

Bilia är nordens största bilkedja med drygt 3 400 medarbetare på 94 anläggningar i sverige, norge och danmark. På samtliga marknader erbjuds kunderna bilförsäljning, finansiering, verkstadstjänster samt tillbehörs- och reservdelsförsäljning. I sverige är vi auktoriserade återförsäljare för volvo, renault, ford, hyundai, bmw, mini, toyota och dacia. Här finns vi på över trettio orter, med anläggningar runt de tre storstadsregionerna stockholm, göteborg och malmö samt i mälardalen och skaraborg. Vår affärsidé är att erbjuda service, bilförsäljning och tilläggstjänster som ger ett varaktigt mervärde för våra kunder.

Bilia group stockholm består idag av tre bmw anläggningar ( segeltorp, nacka och lidingö ) varav två innehåller försäljning av nya och begagnade bmw. Vi är ca 70 anställda och omsätter ca 900 mkr. Under de senaste åren har vi vuxit kraftigt med bmw och med den ökande marknad vi har skapat genom framgångsrik försäljning av bilar och kringliggande tjänster.

Till tjänsten som vd söker vi en engagerad och stark ledare som är redo för nästa steg i karriären.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

Som vd förväntas du aktivt utveckla bolagets affärsrörelse och vårda bilia groups varumärke i syfte att stärka vår position på den regionala markna­den. Du ansvarar för verksamhetens ledning, strategiska utveckling och resultat.

I dina arbetsuppgifter ingår bl.a.

Vi erbjuder

Du får möjlighet att komma in i en börsnoterad koncern med tillväxt som strategi och med ett ett starkt bilvarumärke. Du får möjlighet att komma in i ett bolag med potential, ta taktpinnen och driva vidare och utveckla en stabil och bra verksamhet med en engagerad, trevlig och kompetent grupp.

Kompetenskrav

  • erfarenhet av arbete som vd eller liknande med övergripande resultatansvar, där framgångsrikt strategiskt ledningsarbete och goda resultat finns dokumenterade
  • goda kunskaper inom ledning och ekonomi
  • van att arbeta i en kundfokuserad organisation och med ett högt tempo
  • branscherfarenhet är mycket meriterande

Personliga egenskaper

  • energi och driv
  • förmågan att se helheten
  • affärsmässighet och kundfokuserad
  • starka ledaregenskaper
  • uthållighet och förmåga att slutföra

Anställningsform, omfattning, placeringsort

Anställningen är tillsvidare och på heltid med placering segeltorp.

Kontakt

Sista ansökningsdag är 2015-02-09.
urvalsarbetet sker löpande och därför vill vi gärna att du skickar in din ansökan så snart som möjligt.

Välkommen med din ansökan!

Skapa framgångsrikt VD arbete och registrera dig i K2 Search kandidatdatabas. Läs mer

id609 2