Vxl: +46(0)10-214 66 46
Uppdrag
Detta uppdrag har blivit tillsatt! Se fler aktuella uppdrag här!

Key Account Manager Business Development

Dhl är marknadsledande inom logistikbranschen och är ”logistikbolaget för hela världen”. Dhl erbjuder expertis inom internationell express-, flyg- och sjöfrakt, väg- och tågtransport, kontraktslogistik samt internationella brevtjänster. Med ett globalt nätverk som består av mer än 220 länder och territorier och med 470 000 medarbetare över hela världen erbjuds kunder högsta kvalitet kombinerat med god lokal kännedom. Allt för att på bästa sätt kunna tillgodose kundens behov av tjänster som täcker hela varuflödeskedjan.

Till dhl supply chain söker vi nu en key account manager. Att dhl har det största utbudet av logistiktjänster är vad man skulle vänta sig. Dhl går längre – vi vill erbjuda mervärde och enhetligt, högkvalitativt stöd till kunder av alla sorter och storlekar, var de än har sin verksamhet. Dhl tillhandahåller skräddarsydda lösningar för hela varuflödeskedjan, från inledande rådgivning och projektering, till sista leveransen.

Rollen
rollen som kam inom business development innebär främst att aktivt arbeta med befintlig kundbas för att finna nya affärsmöjligheter inom kontraktslogistik. Därtill innebär rollen att aktivt arbeta med den lokala marknaden i örebro för att utveckla nya affärer och upplägg. Tillsammans med den operativa ledningen lokalt i örebro ansvarar man för sin kundportföljs lönsamhet och att den har en hållbar intäktsutveckling, därmed arbetar man strategiskt med att driva försäljningsarbetet framåt.

Din profil

  • akademisk utbildning
  • lagererfarenhet
  • du har erfarenhet av lösningsförsäljning
  • förmåga att analysera kund- och lönsamhetskalkyler
  • förmåga och drivkraft att utveckla affärer samt stark förhandlingsförmåga/förhandlingsvana
  • vana att agera och kommunicera
  • b-körkort

Placering
örebro (resor till stockholm ingår då) eller stockholm (resor till örebro minst 2 ggr/vecka).

Varför dhl?
dhl i sverige har ca 4000 medarbetare och 60 kontor, terminaler och stationer runt om i sverige. Våra kunder är viktiga för oss och varje kontakttillfälle som en kund har med dhl ska vara kopplad till en positiv känsla. På dhl har vi massor att vara stolta över. Men det vi är mest stolta över är våra medarbetare. Ta chansen att vara en del av vårt starka globala team. Som en del av världens ledande logistikföretag har du möjlighet att upptäcka och utveckla dina starka sidor och uppnå resultat tillsammans med de bästa i branschen.

Intresserad? ring gärna k2searchs konsulter pauline nilsson cattaneo +46 (0)76-000 18 19 eller annika stålhandske holm + 46 (0)76-5259051. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. Vi vill ha din ansökan snarast.

K2 Search samlar de bästa inom rekrytering, research och koordinering med syfte – att med executive search hjälpa dig stärka er affär och göra er organisation ännu starkare . Läs mer

id608