Vxl: +46(0)10-214 66 46
Uppdrag
Detta uppdrag har blivit tillsatt! Se fler aktuella uppdrag här!

Sales Director

Vår uppdragsgivare är en ledande svensk aktör inom FMCG riktat mot B2B med välkänt varumärke och starkt etablerad verksamhet i Norden. Vår uppdragsgivares varumärke är mycket väl känt på marknaden den verkar på och ägs i sin tur av en global koncern med lika välkänt varumärke. Till den svenska verksamheten söker vi nu en Sales Director.    Genom tre chefer och en organisation på ca 25 personer leder du försäljningsverksamheten på den svenska marknaden. Du rapporterar direkt till den nordiska VDn. Din huvuduppgift blir att säkerställa att försäljningsorganisationen, som är välfungerande, fortsätter sin löpande utveckling och att bolaget fortsätter att ta ytterligare marknadsandelar. Du arbetar tätt tillsammans med VD i det löpande strategiarbetet.

Vi erbjuder

En mycket synlig och utmanande nyckelroll i en organisation i tillväxt. För rätt person finns även mycket intressanta utvecklingsmöjligheter såväl nationellt som internationellt.

Vi söker dig som har/är

  • Robust erfarenhet av att leda försäljningsorganisationer med mycket goda resultat
  • Djup erfarenhet från sektorerna FMCG och/eller facility management
  • Naturlig och stark ledare
  • Stark social kompetens
  • Objektiv och saklig
  • Van vid att ge feedback och professionell individuell återkoppling
  • Tydlig i din kommunikation och inte är konflikträdd

Önskas ytterligare information är du välkommen att ta kontakt med K2 Search AB, John Herrman, 0709-73 21 24, eller Arnold Sjölund, tfn 0760-00 18 21. Ansökningar och kontakter med K2 Search behandlas konfidentiellt. Vi ser fram emot din ansökan snarast, urval och intervjuer sker löpande. Sök tjänsten på www.k2search.se

Runt 250 chefsrekryteringar om året gör oss till ett av Nordens ledande Executive Search-företag. Läs mer

id511