Vxl: +46(0)10-214 66 46
Uppdrag
Detta uppdrag har blivit tillsatt! Se fler aktuella uppdrag här!

Produktchef Sårvård

absorbest ab med huvudkontor i kisa, 6 mil utanför linköping, startades 1997. under devisen ”med innovativa lösningar skapar vi livskvalitet” arbetar idag ett 30-tal medarbetare med utveckling, produktion och försäljning.  företaget erbjuder egentillverkade specialprodukter baserade på superabsorberande polymer som effektivt suger upp överskottsvätska. produkterna är effektiva inom såväl sårvård som vid operationer samt som förpackningsmaterial. fokus ligger på produktion av drymax - produkter för avancerad sårvård.  företaget omsätter idag 60 msek och verkar globalt via ett 30-tal distributörer i främst europa men också i australien, nya zeeland och, under våren 2015, även usa.  läs mer om absorbest och drymax på www.absorbest.se


absorbest befinner sig nu på en stark tillväxtresa med höga mål för de kommande åren. vi söker därför en produktchef till affärsområdet sårvård. du ska förstärka försäljningsavdelningen och arbeta för att stärka varumärkena absorbest och drymax. ditt fokus kommer att ligga på att tillsammans med distributörerna och specialister i deras nätverk, initiera och driva arbetet med att ta fram ett kliniskt inriktat marknadsmaterial utifrån fallstudier kring drymax. du kommer att fungera som medförfattare och ansvara för att studierna publiceras i lämpliga forum. du ska också se över kommunikationen via sociala medier samt besöka kunder tillsammans med distributörerna för att kommunicera de kliniska resultaten. på ditt ansvar ligger också att internutbilda våra medarbetare samt produktutbilda återförsäljare och sjukvårdspersonal. i rollen ingår även deltagande på internationella mässor och kongresser.

för att lyckas i rollen

bör du vara en självgående och drivande person, men du måste också kunna involvera andra på ett ödmjukt sätt. du är både strukturerad, noggrann och tålmodig vilket behövs när du ska projektleda fallstudierna och sammanställa rapporter. du är också duktig på att uttrycka dig både muntligt och skriftligt och känner dig bekväm med att hålla presentationer på både svenska och engelska.  kommunikationsvägarna är många både internt och extern och vi förutsätter att du är en social och prestigelös lagspelare som är duktig på att kommunicera och kan föra dialog med såväl våra distributörer som med kollegor på olika funktioner internt. då en mycket stor del av dina arbetsuppgifter kommer att bedrivas tillsammans med våra distributörer och arbetet innefattar resor både i sverige och utomlands behöver du vara flexibel och ha lätt för att anpassa dig till nya kulturer.

kvalifikationer

vi söker dig som har din bakgrund inom sjukvården. vi vill att du har en eftergymnasial utbildning inom sjukvård och tror att du har arbetat som sjuksköterska, undersköterska eller läkemedelskonsulent. det är viktigt att du har erfarenhet av sårvård och att du förstår logistiken i sjukvårdprocessen och kan relatera till den patientnytta drymax ger.

vi vill gärna att du har affärsförståelse, så har du arbetat med försäljning är det meriterande. helst mot vården, men närstående områden eller försäljning mot offentlig sektor går också bra. meriterande är också om du tidigare har etablerat nätverk inom sjukvård eller närstående område, har kunskap om kliniskt prövningsarbete, erfarenhet av offentlig upphandling samt av kommunikation i sociala medier. en mycket god engelska i både tal och skrift, goda kunskaper i officepaketet liksom körkort är ett krav.

önskas ytterligare information om tjänsten är du välkommen att ta kontakt med marie ferntoft, rekryteringskonsult på k2 search ab, tel. 0760-00 18 17.  alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. urval och intervjuer påbörjas omgående så ansök till tjänsten snarast, men allra senast den 20 februariwww.k2search.se

Skapa framgångsrikt VD arbete och registrera dig i K2 Search kandidatdatabas. Läs mer

id509 2