Vxl: +46(0)10-214 66 46
Uppdrag
Detta uppdrag har blivit tillsatt! Se fler aktuella uppdrag här!

Produktchef Sårvård

Absorbest ab med huvudkontor i kisa, 6 mil utanför linköping, startades 1997. Under devisen ”med innovativa lösningar skapar vi livskvalitet” arbetar idag ett 30-tal medarbetare med utveckling, produktion och försäljning.  företaget erbjuder egentillverkade specialprodukter baserade på superabsorberande polymer som effektivt suger upp överskottsvätska. Produkterna är effektiva inom såväl sårvård som vid operationer samt som förpackningsmaterial. Fokus ligger på produktion av drymax – produkter för avancerad sårvård.  företaget omsätter idag 60 msek och verkar globalt via ett 30-tal distributörer i främst europa men också i australien, nya zeeland och, under våren 2015, även usa.

För att lyckas i rollen

Kvalifikationer

Vi söker dig som har din bakgrund inom sjukvården. Vi vill att du har en eftergymnasial utbildning inom sjukvård och tror att du har arbetat som sjuksköterska, undersköterska eller läkemedelskonsulent.

Vi vill gärna att du har affärsförståelse, så har du arbetat med försäljning är det meriterande. Helst mot vården, men närstående områden eller försäljning mot offentlig sektor går också bra. Meriterande är också om du tidigare har etablerat nätverk inom sjukvård eller närstående område, har kunskap om kliniskt prövningsarbete, erfarenhet av offentlig upphandling samt av kommunikation i sociala medier.

Snarast, men allra Senast den 20 februariwww.k2search.se

K2 Search samlar de bästa inom rekrytering, research och koordinering med syfte – att med executive search hjälpa dig stärka er affär och göra er organisation ännu starkare. Läs mer

id609 0