Vxl: +46(0)10-214 66 46
Uppdrag
Detta uppdrag har blivit tillsatt! Se fler aktuella uppdrag här!

Försäljningschef

INTUITIVE AERIAL AB utvecklar världens ledande multirotorhelikoptrar – vardagsspråk benämnt drönare – för den professionella filmindustrin. Genom att kombinera avancerad reglerteknik med unika tekniska lösningar och enastående produktdesign har företaget öppnat helt nya möjligheter för att förmedla banbrytande visuella upplevelser på filmduken. Intuitive Aerial är ett svenskt Linköpingsbaserat företag. Det grundades 2010, med visionen att med sina flygande kamerariggar vara förstahandsvalet för världens mest krävande kreatörer inom medieindustrin. Intuitive Aerial är noterat på NASDAQ OMX First North. För mer information se www.intuitiveaerial.com

I din roll som Försäljningschef representerar du Intuitive Aerial och varumärken som Aerigon på den nationella såväl som på den internationella marknaden. Du kommer att verka i en ung och snabbrörlig bransch på en global marknad, vilket kräver ett strukturerat och målmedvetet säljarbete utifrån en tydlig säljstrategi. Du driver själv dina säljprocesser genom att besöka potentiella kunder, demonstrera systemet, förhandla och komma till avslut. Du etablerar återförsäljarnätverk, skapar funktionella samarbetsformer samt förvaltar och vårdar etablerade relationer. Kunderna är produktionsbolag, uthyrare av teknisk utrustning, flygfilmsbolag samt Broadcastingbolag. Vidare arbetar du proaktivt med att delta vid mässor. Tjänsten kommer att kräva hög marknadsnärvaro vilket medför mycket resande. Förmodligen förlägger du ungefär hälften av din arbetstid på den internationella marknaden i USA, Indien och övriga Asien samt i Europa. Den tid du inte är ute på resa så utgår du från kontoret i Linköping, varför du lämpligen är bosatt i Östergötland. Internt är du ansvarig för att bygga en försäljningsavdelning.

För att lyckas i rollen och väcka förtroende hos våra kunder så behöver du förstå tekniken vilket innebär att du måste besitta en god teknisk förståelse. Vanligen är kunden som ska övertygas en kreativ skapare tillika krävande, tekniskt bevandrad och kvalitetsdriven slutanvändare. Du har erfarenhet av internationell försäljning samt av att operativt bygga återförsäljarnätverk. Vidare är du en självgående person som drivs av att åstadkomma resultat. Vi tror att du redan idag är verksam inom filmbranschen. Inledningsvis har du ingen underställd personal. Du rapporterar till vd och ingår i ledningsgruppen.

Vi erbjuder

En nyckelroll i ett spännande litet och nyligen noterat Linköpingsbaserat bolag med stor utvecklings- och tillväxtpotential globalt i en intressant bransch. Din insats kommer att ha stor betydelse för företagets fortsatta utveckling och du har verkligen chansen att göra skillnad. Tjänsten medger en kombination av strategiskt och operativt arbete. Visionen ”Att med flygande kamerariggar vara förstahandsvalet för världens mest krävande kreatörer inom medieindustrin” skapar stolta och engagerade medarbetare samt sätter en tydlig prägel på företagskulturen där entreprenörsanda och innovation är starkt framträdande krafter. Du kommer att ingå i ett ungt team om ca 10 personer som brinner för sin produkt. Ditt ansvar blir att sprida vetskapen om bolagets produkter och varumärke internationellt samt aktivt arbeta med att bygga upp en stark försäljningsorganisation. 

Önskas ytterligare information om tjänsten är du välkommen att ta kontakt med Eva Hartzell på K2 Search AB, tel. 013-327 02 10. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. Vi vill ha din ansökan snarast då vi behandlar ansökningar löpande. Ansök tjänsten på www.k2search.se

Vi hjälper er med en snabb tillsättning av en erfaren interimschef, utifrån era behov och önskemål . Läs mer

id611