Vxl: +46(0)10-214 66 46
Uppdrag
Detta uppdrag har blivit tillsatt! Se fler aktuella uppdrag här!

Konsultchef Bemanning

vår uppdragsgivare är en stark aktör i branschen inom bemanning. de har en stark och stadig tillväxt och har stabila bemanningsaffärer med långsiktiga relationer med både kunder och konsulter. de arbetar på ett kvalitativt sätt och har ett gediget varumärke som på marknaden förknippas just med kvalitet. de som arbetar på bolaget är drivna och engagerade och de har riktigt kul på jobbet vilket gör att de stannar på företaget. det är ett lagom stort företag och det gör att alla känner varandra väl på samtliga kontor i landet.

vi erbjuder

du får möjlighet att vara med att utveckla företaget på marknaden i helsingborg/ skåne. du kommer få ta över ett antal befintliga kunder och konsulter och driva och utveckla dessa vidare samtidigt som att du får möjlighet att skapa nya kontakter.

ett utvecklande och stimulerande arbete i ett spännande och dynamisk företag med starkt fokus på kundens behov och hitta lösningar till kunderna. det är ett arbete som innebär variation och utmaningar.

du får möjlighet att arbeta med sveriges bästa personer inom bemanningsbranschen!

din bakgrund och egenskaper

vi söker dig som har erfarenhet inom bemanning, gärna från bemanningsbranschen men kan även komma från en annan liknande affär, exempelvis callcenter.

du ska ha ett intresse för att arbeta mot kollektivsidan.

du är en operativ person som tar egna initiativ och är bra på att finna lösningar på olika situationer. du brinner för att arbeta med människor och service och har en bra förmåga att vinna förtroende och skapa långsiktiga relationer.

du har en säljande profil och affärsmässighet, även om det inte är en säljroll så innebär det mycket merförsäljning och ett utåtriktat arbete. du trivs med att lösa saker själv och lär dig fort nya saker. som person är du trygg och stabil i dig själv.

övrigt

alla ansökningar behandlas konfidentiellt. vi berättar gärna vilket bolag det är vid ett personligt samtal.

ansök tjänsten på www.k2search.se

då urvalsprocessen sker löpande är du varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt.

K2 Search AB är ett rekryteringsföretag som kan mer än bara rekrytering. Läs mer

id509 3