Vxl: +46(0)10-214 66 46
Uppdrag
Detta uppdrag har blivit tillsatt! Se fler aktuella uppdrag här!

Key Account Manager

aj produkter ab med huvudkontor i halmstad i sverige är ett familjeföretag som startades 1975 och som idag har utvecklats till en koncern med 26 bolag, 700 anställda och en omsättning på 1,3 miljarder sek. företaget verkar i 18 länder och är en ledande leverantör inom kontors-, lager- och verkstadsinredning med egen produktion av möbler, skåp och hyllor. genom hög kvalitet, konkurrenskraftiga priser och en god och personlig service har aj produkter både nöjda återkommande kunder såväl som motiverade och engagerade medarbetare. läs mer om aj produkter på www.ajprodukter.se

aj produkter är ett familjeföretag med en stark och långsiktig ägare med stor investeringsvilja. kulturen kännetecknas av entreprenörsanda, kundfokus och dynamik samt ett starkt engagemang i företagets kunder. aj produkter befinner sig nu på en mycket stark tillväxtresa med höga mål och tydliga strategier för de kommande åren. man har precis fusionerat sina tre varumärken ojega, frimeko och aj produkter och kommer framöver endast att verka under varumärket aj produkter.

man tror starkt på en nära relation med sina kunder och söker nu en key account manager med placering på det nya kontoret i stockholm. du erbjuds ett utvecklande arbete med ett stort mått av frihet under ansvar, korta beslutsvägar och stora möjligheter att påverka. du rapporterar direkt till försäljningsdirektören.

tjänsten är ny och du kommer att ansvara för att vårda, fördjupa och utveckla relationerna med företagets befintliga kunder. du kommer att ha huvudansvaret för att bygga upp företagets key account managementkoncept i tätt samarbete med din chef. i din roll ingår att optimera befintliga ramavtal, att förhandla och teckna nya avtal. du ska också hjälpa kunderna att implementera avtalen i sina organisationer så att dotterbolag och lokalkontor enkelt och smidigt kan sköta sina inköp. du utvecklar inköpsvolym, skapar merförsäljning och följer upp kundnöjdhet. förutom många externa kontakter ingår också ett stort antal interna kontakter med kollegorna på försäljningsavdelningen (totalt 25 personer), inköp, supply chain och marknad. om kunderna bedriver internationell verksamhet kan det också innebära kontakt med aj produkters dotterbolag och du bör därför både tala och skriva en mycket god engelska.

för att lyckas i rollen

du är en social och relationsskapande person som är initiativrik, driven och orädd.  din förmåga att kommunicera och skapa goda relationer med såväl kunder som kollegor är stor. du förstår affärer och har en affärsmässig approach, vilket bland annat innebär att du lätt anpassar dig till olika situationer och kan föra diskussioner med personer oavsett befattning. vi vill att du är kreativ och lätt kan hitta nya lösningar i såväl kundsituationer som i uppbyggnaden av kam-konceptet. samtidigt bör du vara strukturerad och noggrann så att inget faller mellan stolarna.

kvalifikationer

vi söker dig med ca 5 års erfarenhet av produktförsäljning inom b2b. du har eftergymnasial utbildning och/eller kurser i försäljning. har du lång yrkeserfarenhet kan det uppväga utbildning. du är van att arbeta med större företag och föra dialog med personer på högre chefsnivå samt har en förståelse för produkter och logistik. har du arbetat med kontors- eller lagerinredning är det meriterande men inget krav. körkort är däremot ett krav.

önskas ytterligare information om tjänsten är du välkommen att ta kontakt med marie ferntoft, rekryteringskonsult på k2 search ab, tel. 0760-00 18 17. alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. urval och intervjuer påbörjas snarast. ansök därför till tjänsten direkt på www.k2search.se

Skapa framgångsrikt VD arbete och registrera dig i K2 Search kandidatdatabas. Läs mer

id509 2