Vxl: +46(0)10-214 66 46
Uppdrag
Detta uppdrag har blivit tillsatt! Se fler aktuella uppdrag här!

Key Account Manager

Aj produkter ab med huvudkontor i halmstad i sverige är ett familjeföretag som startades 1975 och som idag har utvecklats till en koncern med 26 bolag, 700 anställda och en omsättning på 1,3 miljarder sek. Företaget verkar i 18 länder och är en ledande leverantör inom kontors-, lager- och verkstadsinredning med egen produktion av möbler, skåp och hyllor. Genom hög kvalitet, konkurrenskraftiga priser och en god och personlig service har aj produkter både nöjda återkommande kunder såväl som motiverade och engagerade medarbetare.

För att lyckas i rollen

du är en social och relationsskapande person som är initiativrik, driven och orädd.  din förmåga att kommunicera och skapa goda relationer med såväl kunder som kollegor är stor. Du förstår affärer och har en affärsmässig approach, vilket bland annat innebär att du lätt anpassar dig till olika situationer och kan föra diskussioner med personer oavsett befattning. Vi vill att du är kreativ och lätt kan hitta nya lösningar i såväl kundsituationer som i uppbyggnaden av kam-konceptet.

Vi söker dig med ca 5 års erfarenhet av produktförsäljning inom b2b. Du har eftergymnasial utbildning och/eller kurser i försäljning. Har du lång yrkeserfarenhet kan det uppväga utbildning. Du är van att arbeta med större företag och föra dialog med personer på högre chefsnivå samt har en förståelse för produkter och logistik. Har du arbetat med kontors- eller lagerinredning är det meriterande men inget krav.

önskas ytterligare information om tjänsten är du välkommen att ta kontakt med marie ferntoft, rekryteringskonsult på k2 search ab, tel. 0760-00 18 17. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. Urval och intervjuer påbörjas snarast.

K2 Search AB är ett rekryteringsföretag som kan mer än bara rekrytering. Läs mer

id609 3