Vxl: +46(0)10-214 66 46
Uppdrag
Detta uppdrag har blivit tillsatt! Se fler aktuella uppdrag här!

Tulljurist

tjänsten som tulljurist är en viktig del för vår uppdragsgivares fortsatta positiva utveckling.  organisationen har under en lång tid hanterat den juridiska kompetens internt (med delvis extern hjälp).

Syftet med tillsättandet av en tulljurist är att stärka compliance organisationen och säkra en korrekt tolkning av befintlig och ny lagstiftning, att den externa kommunikationen med myndigheter sker korrekt ur ett juridiskt perspektiv samt att uppkomna claims hanteras på bästa sätt.

Du kommer att bistå övriga områden inom koncernen med moms- och tulljuristkunskap, utbilda och informera inom området tull/moms samt vara projektledare och projektdeltagare inom det legala området.

Vi erbjuder

rollen som tulljurist är en nyinrättad central funktion i ett spännande, internationellt bolag som befinner sig i ett starkt utvecklingsskede med en kraftig europeisk expansionsfas. Du arbetar i en kompetent organisation med fokus på att leverera kvalitativa tulltjänster.

Vi söker dig som har

  • juristexamen/master of laws
  • minst fem års arbete med tullrelaterade frågor
  • goda kunskaper om skatteregelverk i relation till import- och exportverksamhet
  • kunskap om tullagstiftningen i eu
  • lätt för att samarbeta på alla nivåer
  • ett lugnt, systematisk arbetssätt med god analytisk förmåga
  • god pedagogisk och kommunikativ förmåga i tal och skrift, både på svenska och engelska

önskas ytterligare information är du välkommen att ta kontakt med k2 search ab, sara elliot, tfn 0706-94 61 26 eller bengt olander, tfn 0760-00 18 05. Ansökningar och kontakter med k2 search behandlas konfidentiellt. Välkommen med din ansökan snarast, intervjuer sker löpande.

Sedan 1996 har K2 Search som rekryteringsföretag utfört över 2500 Executive Search-uppdrag inom olika branscher och funktioner. Läs mer

id608