Vxl: +46(0)10-214 66 46
Uppdrag
Detta uppdrag har blivit tillsatt! Se fler aktuella uppdrag här!

Konsultchef Bemanning

Vår uppdragsgivare är en stark aktör i branschen inom bemanning. De har en stark och stadig tillväxt och har stabila bemanningsaffärer med långsiktiga relationer med både kunder och konsulter. De arbetar på ett kvalitativt sätt och har ett gediget varumärke som på marknaden förknippas just med kvalitet. De som arbetar på bolaget är drivna och engagerade och de har riktigt kul på jobbet vilket gör att de stannar på företaget.

vi erbjuder

Du får möjlighet att vara med att utveckla företaget på marknaden i helsingborg/ skåne.

Ett utvecklande och stimulerande arbete i ett spännande och dynamisk företag med starkt fokus på kundens behov och hitta lösningar till kunderna.

Du får möjlighet att arbeta med sveriges bästa personer inom bemanningsbranschen!

din bakgrund och egenskaper

Vi söker dig som har erfarenhet inom bemanning, gärna från bemanningsbranschen men kan även komma från en annan liknande affär, exempelvis callcenter.

Du ska ha ett intresse för att arbeta mot kollektivsidan.

Du är en operativ person som tar egna initiativ och är bra på att finna lösningar på olika situationer.

Du har en säljande profil och affärsmässighet, även om det inte är en säljroll så innebär det mycket merförsäljning och ett utåtriktat arbete. Du trivs med att lösa saker själv och lär dig fort nya saker.

övrigt

Alla ansökningar behandlas konfidentiellt.

Ansök tjänsten på www.k2search.se

Då urvalsprocessen sker löpande är du varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt.

K2 Search samlar de bästa inom rekrytering, research och koordinering med syfte – att med executive search hjälpa dig stärka er affär och göra er organisation ännu starkare. Läs mer

id609 3