Vxl: +46(0)10-214 66 46
Uppdrag
Detta uppdrag har blivit tillsatt! Se fler aktuella uppdrag här!

Affärsenhetschef Planning & Design

Var ser du din framtid? är det hos en teknikkonsult som vill utveckla branschen genom att våga tänka annorlunda? där du tillåts samarbeta med andra teknikområden och lära av andra? där gamla rävar lär av unga nytänkare och vice versa?

Då bör du titta närmare på grontmij. Vår övertygelse är att allt kan göras lite bättre, lite smartare. Och att det gäller att tänka nytt när vårt jordklot står inför ett vägskäl, där vår förmåga att klara klimatpåverkan och tillgång på vatten, energi och ren luft ställs på sin spets. Ofta handlar det om att ta bort, inte att lägga till – att dra ner på kostnader, tid, risker och miljöpåverkan. Vi vill vända på invanda begrepp och utmana verkligheten med ett ständigt öppet sinne.

Grontmij behöver förstärka organisationen med en ny affärsenhetschef inom ett av sina tre affärsområden, planning & design, dvs inom projektledning, arkitektur och samhällsbyggnad.

Rollen innebär ett lönsamhetsansvar, fullt ledaransvar samt ett affärsansvar för enheten. Vi söker dig, en erfaren och målmedveten affärsenhetschef som har gjort en resa och har en bra bredd i din profil.

vi erbjuder

En roll där du har stora möjligheter att påverka, driva och utveckla din enhet. Det finns en styrka i att ha bredden inom företaget och man samarbetar mycket mellan de olika teknikenheterna och har ett väldigt bra klimat inom företaget.

din bakgrund

Vi tror att du är civilingenjör/högskoleingenjör, gärna arkitekt och har arbetat ett antal år inom olika led.

Du är en erfaren ledare och är van vid att ha ett övergripande ansvar samt erfarenhet av större projekt. Du har ett bra kontaktnät i regionen och är van att arbeta med affärsrelationer.

egenskaper

Du är en driven och affärsmässig person som kan entusiasmera och engagera dina medarbetare så att de trivs på sin arbetsplats och presterar på topp. Att du är en tydlig, lösningsorienterad ledare med teamet och kunden i fokus är viktigt. Du är även en social, kommunikativ person som har lätt att ta människor och du är kreativ samt har förmågan att tänka i nya banor.

men var är du imorgon? 

Hos grontmij vet du var du startar. Det innebär inte att du vet var du är i morgon. Karriär hos oss handlar mer om att växa kompetensmässigt än om att klättra på stegar. Om att samarbeta och lära över gränserna.

om grontmij.

Grontmij är ett ledande europeiskt teknikkonsultföretag med expertis inom områdena energi, vägar & gator, järnväg & spårväg, hållbara byggnader och vatten. Vår grundprincip är ’sustainability by design’. Med den som ledstjärna hjälper vi våra kunder att utveckla ett hållbart samhälle. Grontmij grundades 1915 och är noterat på nyse euronext-börsen.

Skapa framgångsrikt VD arbete och registrera dig i K2 Search kandidatdatabas. Läs mer

id609 0