Vxl: +46(0)10-214 66 46
Uppdrag
Detta uppdrag har blivit tillsatt! Se fler aktuella uppdrag här!

Chef Sverige Kundcenter Privat


nordeas vision är att vara en ’great european bank’, erkänd för sina medarbetare, som skapar betydande värde för kunder och aktieägare. vi gör det möjligt för våra kunder att nå sina mål genom att erbjuda ett brett urval produkter, tjänster och lösningar inom bank, kapitalförvaltning och försäkring. nordea har cirka 11 miljoner kunder, cirka 800 kontor och är en av europas tio största fullservicebanker mätt i börsvärde. nordeaaktien är noterad på nasdaq omx nordic exchange i stockholm, helsingfors och köpenhamn.

kundcenter sverige med en organisation på ca 300 personer betjänar bankens privatkunder via telefon och e-post. de fyra enheterna i sverige (stockholm, malmö, uppsala och sundsvall) hanterar cirka fyra miljoner telefonsamtal och cirka 150 000 e-postmeddelanden per år. 

som chef för kundcenter privat har du totalansvaret för att tillhandahålla en excellent kundservicefunktion för nordea. utöver detta finns nu behovet av att utveckla verksamheten med funktioner baserade på att möta kunder med olika mognadsgrad i flera olika kanaler (via webben, telefon, partner, mobil, appar mm )

du får ansvaret att fortsätta leverera excellent service till våra kunder parallellt med att bygga och leda transformationen till en än mer kundanpassad och flexibel kundcenterfunktion med fokus på ökad försäljning och större flexibilitet i kundgränssnittet.

vi erbjuder

en mycket central roll i nordeas transformation mot en mer digital bank och att i alla lägen skapa positiva kundupplevelser. du driver detta arbete i nära samarbete med bland annat funktionerna banking sweden och digital banking. du deltar också i regionschefsgruppen i sverige för att säkerställa att frågorna drivs på ett samordnat sätt för privatkunder i sverige.  för rätt person finns stora utvecklingsmöjligheter.

kvalifikationer

vi söker dig som är mycket utvecklings- och försäljningsorienterad. du brinner för att i alla lägen leverera högsta möjliga service till kunden genom att leda och motivera dina gruppchefer och medarbetare.  du har mångårig erfarenhet av att driva en förändring från en traditionell till en multikanalbaserad kundservicefunktion med ökad försäljning och kundnöjdhet som resultat.

vi tror att du har mångårig erfarenhet från en personalintensiv större organisation där du lärt dig tänka långsiktigt och strategiskt för att nå dina mål.

du har akademisk examen och pratar svenska och engelska flytande.

egenskaper

Runt 250 chefsrekryteringar om året gör oss till ett av Nordens ledande Executive Search-företag. Läs mer

id611