Vxl: +46(0)10-214 66 46
Uppdrag
Detta uppdrag har blivit tillsatt! Se fler aktuella uppdrag här!

Affärsenhetschef, Enheten för arkitektur

Vi erbjuder

en roll där du har stora möjligheter att påverka, driva och utveckla din enhet. Med hållbarhet och livskvalitet i fokus verkar arkitekturenheten för en hög arkitektonisk kvalitet i stads- och landskapsrummet.  inom divisionen planning & design jobbar teknikkonsulter och arkitekter kreativt tillsammans för att lösa komplexa och krävande utmaningar i våra projekt genom god arkitektonisk form och tvärfackligt samarbete.

grontmij är ett affärsdrivet bolag där det finns ett stort fokus på utveckling och ledarskap.

Din bakgrund

vi tror att du är arkitekt och har arbetat ett antal år med projekt och ledaransvar. Du har erfarenhet av att arbeta självständigt med budget- och resultatansvar i verksamheter med nära kunddialog. 

du är en erfaren ledare och är van vid att ha ett övergripande ansvar samt erfarenhet av att ha drivit större projekt. Erfarenhet av att ha arbetat strategiskt i en styr- eller ledningsgrupp samt att ha arbetat operativt med affärsutveckling är meriterande.

du har ett bra kontaktnät i regionen och är van att arbeta med affärsrelationer.

 

Men var är du i morgon?

Hos grontmij vet du var du startar. Det innebär inte att du vet var du är i morgon. Karriär hos oss handlar mer om att växa kompetensmässigt än om att klättra på stegar.

 

Hör av dig snarast! har du frågor om grontmij och jobbet är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult lena lindahl på telefonnummer 070-392 37 10 eller att ansöka tjänsten på www.k2search.se


om grontmij

Grontmij är ett ledande europeiskt teknikkonsultföretag med expertis inom områdena energi, vägar & gator, järnväg & spårväg, hållbara byggnader och vatten. Vår grundprincip är ’sustainability by design’. Med den som ledstjärna hjälper vi våra kunder att utveckla ett hållbart samhälle. Grontmij grundades 1915 och är noterat på nyse euronext-börsen.

K2 Search samlar de bästa inom rekrytering, research och koordinering med syfte – att med executive search hjälpa dig stärka er affär och göra er organisation ännu starkare. Läs mer

id609 2