Vxl: +46(0)10-214 66 46
Uppdrag
Detta uppdrag har blivit tillsatt! Se fler aktuella uppdrag här!

Affärsenhetschef, Enheten för arkitektur

var ser du din framtid? är det hos en teknikkonsult som vill utveckla branschen genom att våga tänka annorlunda? där du tillåts samarbeta med andra teknikområden och lära av andra? där gamla rävar lär av unga nytänkare och vice versa?

då bör du titta närmare på grontmij. vår övertygelse är att allt kan göras lite bättre, lite smartare. och att det gäller att tänka nytt när vårt jordklot står inför ett vägskäl, där vår förmåga att klara klimatpåverkan och tillgång på vatten, energi och ren luft ställs på sin spets. ofta handlar det om att ta bort, inte att lägga till – att dra ner på kostnader, tid, risker och miljöpåverkan. vi vill vända på invanda begrepp och utmana verkligheten med ett ständigt öppet sinne. hos grontmij ska det vara omöjligt att inte utvecklas.


grontmij behöver förstärka organisationen med en ny affärsenhetschef inom ett av sina tre affärsområden, planning & design, för enheten arkitektur. rollen placerad i stockholm och innebär ett personalansvar för 28 medarbetare.

rollen innebär ett lönsamhetsansvar, fullt ledaransvar samt ett affärsansvar för enheten. vi söker dig, en erfaren och målmedveten ledare som har en bra bredd i din profil både som arkitekt, projektledare och chef. på grontmij finns idag ett sextiotal arkitekter med olika specialistområden.

vi erbjuder

en roll där du har stora möjligheter att påverka, driva och utveckla din enhet. med hållbarhet och livskvalitet i fokus verkar arkitekturenheten för en hög arkitektonisk kvalitet i stads- och landskapsrummet.  inom divisionen planning & design jobbar teknikkonsulter och arkitekter kreativt tillsammans för att lösa komplexa och krävande utmaningar i våra projekt genom god arkitektonisk form och tvärfackligt samarbete.

grontmij är ett affärsdrivet bolag där det finns ett stort fokus på utveckling och ledarskap.

din bakgrund

vi tror att du är arkitekt och har arbetat ett antal år med projekt och ledaransvar. du har erfarenhet av att arbeta självständigt med budget- och resultatansvar i verksamheter med nära kunddialog. 

du är en erfaren ledare och är van vid att ha ett övergripande ansvar samt erfarenhet av att ha drivit större projekt. erfarenhet av att ha arbetat strategiskt i en styr- eller ledningsgrupp samt att ha arbetat operativt med affärsutveckling är meriterande.

du har ett bra kontaktnät i regionen och är van att arbeta med affärsrelationer. som ledare har du ett coachande förhållningssätt samt ett genuint intresse för människor.

 

men var är du i morgon?

hos grontmij vet du var du startar. det innebär inte att du vet var du är i morgon. karriär hos oss handlar mer om att växa kompetensmässigt än om att klättra på stegar. det handlar om att samarbeta och lära över gränserna.

 

hör av dig snarast! har du frågor om grontmij och jobbet är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult lena lindahl på telefonnummer 070-392 37 10 eller att ansöka tjänsten på www.k2search.se


om grontmij

grontmij är ett ledande europeiskt teknikkonsultföretag med expertis inom områdena energi, vägar & gator, järnväg & spårväg, hållbara byggnader och vatten. vår grundprincip är ’sustainability by design’. med den som ledstjärna hjälper vi våra kunder att utveckla ett hållbart samhälle. grontmij grundades 1915 och är noterat på nyse euronext-börsen. grontmij är nominerade till årets employer branding-företag 2015 av universum communications.

K2 Search modell av rekrytering visar hur man lyckas med att rekrytera VD . Läs mer

id509 2