Vxl: +46(0)10-214 66 46
Uppdrag
Detta uppdrag har blivit tillsatt! Se fler aktuella uppdrag här!

CIO

rejlers är en nordisk koncern som erbjuder tekniska konsulttjänster till kunder inom områdena bygg och fastighet, energi, industri samt infrastruktur. konsulter med olika kompetenser samverkar och genomför projekt, från förstudier och planering till design, konstruktion, projektering och projektledning. verksamheten bedrivs på cirka 80 orter i sverige, finland och norge. rejlers hemmamarknader är sverige, norge och finland, med övriga norden och östersjöområdet som tillväxtmarknader. koncernen omsätter ca 1 700 msek och har ca 1700 medarbetare. rejlers är ett familjeföretag noterat på nasdaq omx. för mer information, se www.rejlers.se

som cio på rejlers arbetar du strategiskt utifrån ett koncernperspektiv samtidigt som du också ansvarar för it-avdelningen i sverige. du driver och samordnar it-verksamheten med ansvar för infrastruktur, säkerhet, projekt och samtliga system samt upphandlingar och ramavtal. du arbetar proaktivt med att säkra att rejlers har det bästa it-stödet så att verksamheten drivs så effektivt som möjligt. rollen innebär också ett ansvar för att säkerställa att rejlers har rätt it-kompetens för att realisera företagets affärsplaner.

du leder med fullt personalansvar it-avdelningen (f n 12 personer) samt har funktionsansvar för ett 15-tal lokala it-tekniker. i rollen ligger också ansvar för koncernens it-ledningsgrupp. du är adjungerad i koncernens ledningsgrupp samt i rejlers sveriges ledningsgrupp och rapporterar till ekonomichefen för rejlers sverige ab samt till cfo på rejlers ab. tjänsten är placerad vid rejlers huvudkontor i stockholm eller på det svenska huvudkontoret i växjö.

vi erbjuder

rollen som cio är en nyckelfunktion i ett expansivt företag med god lönsamhet och ett starkt varumärke. rejlers har utvecklats starkt och rollen erbjuder stora möjligheter att åstadkomma reella förändringar som utvecklar och effektiviserar företaget ytterligare. rejlers präglas av ett tydligt medarbetarfokus där värdeorden pålitlig, framgångsrik, personlig och hälsosam genomsyrar kulturen.

kvalifikationer

  • erfarenhet från att leda en it-verksamhet inom konsultbranschen
  • dokumenterad och framgångsrik ledarerfarenhet
  • förståelse för hela it verksamheten, inte bara teknik
  • vana att arbeta med strukturerad projektledning
  • vana att förhandla och slutföra affärsmässiga avtal
  • relevant akademisk utbildning 

egenskaper

  • trygg, prestigelös och hög integritet
  • visionär och strategisk
  • målmedveten, drivande och resultatinriktad
  • duktig kommunikatör

 

önskas ytterligare information är du välkommen att ta kontakt med k2 search ab, bengt olander, tfn 0760-00 18 05. ansökningar och kontakter med k2 search behandlas konfidentiellt. vi vill ha din ansökan snarast, intervjuer sker löpande. sök tjänsten på www.k2search.se

Runt 250 chefsrekryteringar om året gör oss till ett av Nordens ledande Executive Search-företag. Läs mer

id511