Vxl: +46(0)10-214 66 46
Uppdrag
Detta uppdrag har blivit tillsatt! Se fler aktuella uppdrag här!

Analytiker

Turistrådet Västsverige bildades 1999 och är ett offentligfinansierat aktiebolag utan enskilt vinstintresse. Bolaget ägs av Västra Götalandsregionen och verksamheten syftar till att driva besöksnäringsutveckling i samverkan med inhemska och internationella partners och öka konkurrenskraften hos regionens företag. Verksamheten stöder Västra Götalandsregionens starka fokus på turism som såväl viktig näringslivsgren som tillväxtmotor i samhällsutvecklingen. Turistrådet Västsverige har ett 30-tal medarbetare och kontor i Göteborg. Läs mer på www.vastsverige.com/vastsvenskaturistradet   

Tjänsten som analytiker hos Turistrådet Västsverige är en central funktion med ansvar för organisationens analysarbete. Med utgångspunkt i affärsplanen är analytikerns uppgift att inhämta och vidareförädla kunskap till organisationen. Detta sker genom att genomföra och köpa in undersökningar, bearbeta data, analysera och systematisera resultat samt förmedla detta både internt och externt. I rollen ligger också ansvar för att vidareutveckla och förfina metoder för en effektiv uppföljning av organisationens egna insatser såsom uppföljning av framtagna produkter och effekten av marknadsföringsinsatser.

Turistrådet Västsverige har ett nära och väl etablerat samarbete med Västsveriges 49 kommuner, de lokala turistorganisationerna, turismföretagen samt nationella aktörer inom besöksnäringen. Arbetet som analytiker innebär samarbete med dessa aktörer och samtliga anställda på Turistrådet Västsverige. För att trivas i rollen och i organisationen är det viktigt att du delar medarbetarnas möjlighetsfokus, engagemang samt vilja att vidareutveckla besöksnäringen professionellt.

Vi erbjuder

En spännande och utvecklande nyckelfunktion i en kreativ och målinriktad organisation som ligger i framkant när det gäller besöksnäringsutveckling i Sverige. Besöksnäringen växer kontinuerligt och branschen får allt större betydelse för svensk ekonomi.

Kvalifikationer

  • Gedigen erfarenhet av arbete med undersökningar och statistikhantering/bearbetning
  • Erfarenhet av att självständigt driva processer
  • Skicklig på att pedagogiskt framställa material såväl skriftligt som muntligt
  • Relevant akademisk utbildning
  • Kunskap om besöksnäringen är meriterande

Du har en mycket god analytisk förmåga. Som person är du självständig, strukturerad och drivande med en utpräglad servicekänsla.

Önskas ytterligare information om tjänsten är du välkommen att ta kontakt med Bengt Olander på K2 Search, tel. 0760-00 18 05 eller Matilde Castoldi, tel. 0735-21 65 01. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. Vi ser fram emot din ansökan snarast, intervjuer sker löpande. Sök tjänsten på www.k2search.se

 

Runt 250 chefsrekryteringar om året gör oss till ett av Nordens ledande Executive Search-företag. Läs mer

id608