Vxl: +46(0)10-214 66 46
Uppdrag
Detta uppdrag har blivit tillsatt! Se fler aktuella uppdrag här!

Verksamhetschef

”alla människor med funktionsnedsättning har möjlighet att leva ett gott liv – hela livet”.


vi erbjuder

solhagagruppen har vuxit stadigt under de senaste åren. Vi brinner för att skapa meningsfullhet och livsinnehåll för varje enskild individ, byggt på individen styrkor, drömmar och intressen. Som verksamhetschef får du möjliget att via verksamhetsnära arbete, tillsammans med medarbetarna nå både kortsiktiga och långsiktiga mål. Du är en viktig del i utvecklingen inom ett företag där engagemang, kompetens och kvalitet är på hög nivå, där ägare, ledning och medarbetare drivs av omtanke, affärsmässighet och möjligheten att erbjuda ett högkvalitativt liv för brukare och deras familjer. Vår personal är vår viktigaste resurs och vi arbetar kontinuerligt med handledning och kompetensutveckling inom bland annat vår pedagogiska plattform.

vi söker dig som vill leva och kommunicera vår värdegrund varje dag: ”vi visar respekt för människans värde. Vi delar med oss, arbetar tillsammans och tar eget ansvar. Vi hushåller med resurser och tar ansvar för framtiden”.

K2 Search samlar de bästa inom rekrytering, research och koordinering med syfte – att med executive search hjälpa dig stärka er affär och göra er organisation ännu starkare. Läs mer

id609 1