Vxl: +46(0)10-214 66 46
Uppdrag
Detta uppdrag har blivit tillsatt! Se fler aktuella uppdrag här!

Interim VD till IT-bolag i Västsverige


vi söker för kunds räkning en interim vd till ett intressant bolag inom it-branschen. bolaget är beläget i göteborg och är aktivt sedan många år. sedan en tid finns nya ägare och bolaget står nu inför en förändring. som interim vd kommer din roll bli att driva denna förändring, skapa struktur och strategi för väg framåt samt inspirera och entusiasmera företagets medarbetare.

förutom daglig drift ligger fokus på att utveckla och expandera verksamheten vidare med fokus på affär, lönsamhet, nöjda kunder och nöjda medarbetare.

vi erbjuder

företaget står just nu inför en förändringsresa och detta är ett fantastiskt tillfälle för dig som är entreprenöriell och har längre erfarenhet från liknande verksamhet. i rollen kommer du att få en god möjlighet att påverka företagets fortsatta inriktning och expansion.

kvalifikationer

vi tror att du är en kreativ och driven person med intresse för it.

Tillfälligt hög arbetsbelastning, eller utvecklingsprojekt som behöver bemannas med rätt kompetens är andra situationer då många företag brukar välja en interimslösning istället för att anställa. Läs mer

id610