Vxl: 010-209 97 22
Uppdrag
Detta uppdrag har blivit tillsatt! Se fler aktuella uppdrag här!

Interim VD till IT-bolag i Västsverige

Vi söker för kunds räkning en Interim VD till ett intressant bolag inom IT-branschen. Bolaget är beläget i Göteborg och är aktivt sedan många år. Sedan en tid finns nya ägare och bolaget står nu inför en förändring. Som Interim VD kommer din roll bli att driva denna förändring, skapa struktur och strategi för väg framåt samt inspirera och entusiasmera företagets medarbetare.

Förutom daglig drift ligger fokus på att utveckla och expandera verksamheten vidare med fokus på affär, lönsamhet, nöjda kunder och nöjda medarbetare.

Vi erbjuder

Företaget står just nu inför en förändringsresa och detta är ett fantastiskt tillfälle för dig som är entreprenöriell och har längre erfarenhet från liknande verksamhet. I rollen kommer du att få en god möjlighet att påverka företagets fortsatta inriktning och expansion.

Kvalifikationer

Vi tror att du är en kreativ och driven person med intresse för IT.
 

Formella krav är:

  • Van att driva verksamhet med fullt resultatansvar från IT-branschen
  • God ledare som är van att skapa struktur och sätta strategi
  • Erfarenhet och intresse av att driva affärer

Egenskaper:

  • Resultatdriven – tycka att det är roligt att bygga verksamhet
  • Affärsmässig
  • Stark drivkraft- kundorienterad
  • God lagledare

Tillträde snarast. Uppdraget beräknas pågå ca 3 månader med möjlighet till förlängning.

Önskas ytterligare information om tjänsten är du välkommen att kontakta Pauline Nilsson Cattaneo på 076-000 18 19 alternativt pauline.nilsson-cattaneo@k2search.se Ansök tjänsten på www.k2search.se Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiell. Vi vill ha din ansökan snarast. 

 

.