Vxl: +46(0)10-214 66 46
Uppdrag
Detta uppdrag har blivit tillsatt! Se fler aktuella uppdrag här!

Regional Upphandlingsledare Stockholm/ Uppland

riksbyggen är ett kooperativt företag som utvecklar attraktiva boendemiljöer i nyproduktion. vi är samtidigt en av sveriges största fastighetsförvaltare, med bostadsrättsföreningar och kommersiella och offentliga fastighetsägare som kunder. vår verksamhet finns över hela landet och i dag är vi cirka 2 300 medarbetare som arbetar mot samma mål - att vara ledande i utveckling, produktion och förvaltning av rummen som du bor och arbetar i. med vår kooperativa värdegrund är riksbyggen en attraktiv arbetsgivare som erbjuder medarbetarna möjlighet till utveckling, delaktighet och inflytande. här får du ett jobb med rum för hela livet! läs mer på www.riksbyggen.se

riksbyggen, med sina tre affärsområden bostad, fastighetsförvaltning och fastigheter, står inför spännande utmaningar med att utveckla sin affärsverksamhet mot nya höjder, vilket ställer vissa nya krav på organisation och arbetssätt. ao bostad arbetar med nyproduktion samt ombyggnation av bostäder och är indelat i fyra geografiska regioner. stockholm/uppland som region sträcker sig från nynäshamn i söder till treriksröset i norr.

rollen som upphandlingsledare stockholm/uppland innebär att ha det övergripande ansvaret i regionen för att leda, planera och utveckla vår upphandlingsprocess vid såväl nyproduktion som ombyggnation. du bidrar till att utveckla ett proaktivt arbetssätt internt och att stärka relationer med projektörer, arkitekter, byggentreprenörer och andra leverantörer/partners externt. du upprättar leverantörsregister och ansvarar för att leverantörsbedömningar kontinuerligt utförs. vidare arbetar du med uppföljning av våra projekt samt säkerställer nyckeltal för projektens ekonomiska ramar. tillsammans med projektledare/-chefer driver du ett proaktivt och professionellt anbudsförfarande. i det ligger även att ansvara för att skapa starka, framgångsrika anbudsteam som arbetar mot gemensamma mål. du är föredragande i regionledningen och rapporterar till regionchefen.

vem är du?
vi söker dig som vill vara med på en spännande resa av fortsatt utveckling i region stockholm/uppland. som person är du resultatorienterad med initiativförmåga och starkt driv. du är duktig på att bygga goda relationer och trivs i samarbete med andra. vidare är du analytisk och långsiktig i din affärsmässighet och du har en framträdande strategisk höjd i ditt sätt att tänka och verka. en förutsättning för att lyckas i rollen är att du har mångårig upphandlingserfarenhet inom byggbranschen och därmed goda kunskaper i entreprenadjuridik din erfarenhet och kompetens i kombination med din personlighet ger de bästa förutsättningarna för att åstadkomma en strategisk, tydlig, professionell och långsiktig upphandlingsprocess med goda leverantörsrelationer i regionen.

vi ser vidare att du har
- akademisk utbildning
- ett gott kontaktnät i branschen
- omfattande erfarenhet av kalkylering

vi erbjuder
riksbyggen är ett rikstäckande och ekonomisk välmående företag med en verksamhet som bygger på starka värdegrunder. för rätt person innebär aktuell roll ett fritt arbete med goda möjligheter att få vara med och göra skillnad. du stimuleras av utmaningar och ser möjligheter. riksbyggen erbjuder goda karriärmöjligheter internt.

 

eventuella frågor om tjänsten kan besvaras av eva hartzell på k2 search ab, tel. 013-327 02 10. alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. vi kommer att läsa ansökningar löpande varför vi ber dig att ansöka tjänsten snarast. ansök tjänsten på  www.k2search.se

Runt 250 chefsrekryteringar om året gör oss till ett av Nordens ledande Executive Search-företag. Läs mer

id511