Vxl: +46(0)10-214 66 46
Uppdrag
Detta uppdrag har blivit tillsatt! Se fler aktuella uppdrag här!

Regional Upphandlingsledare Stockholm/ Uppland

Riksbyggen är ett kooperativt företag som utvecklar attraktiva boendemiljöer i nyproduktion. Vi är samtidigt en av sveriges största fastighetsförvaltare, med bostadsrättsföreningar och kommersiella och offentliga fastighetsägare som kunder. Vår verksamhet finns över hela landet och i dag är vi cirka 2 300 medarbetare som arbetar mot samma mål – att vara ledande i utveckling, produktion och förvaltning av rummen som du bor och arbetar i. Med vår kooperativa värdegrund är riksbyggen en attraktiv arbetsgivare som erbjuder medarbetarna möjlighet till utveckling, delaktighet och inflytande.

Vem är du?
vi söker dig som vill vara med på en spännande resa av fortsatt utveckling i region stockholm/uppland. Som person är du resultatorienterad med initiativförmåga och starkt driv. Du är duktig på att bygga goda relationer och trivs i samarbete med andra. Vidare är du analytisk och långsiktig i din affärsmässighet och du har en framträdande strategisk höjd i ditt sätt att tänka och verka. En förutsättning för att lyckas i rollen är att du har mångårig upphandlingserfarenhet inom byggbranschen och därmed goda kunskaper i entreprenadjuridik din erfarenhet och kompetens i kombination med din personlighet ger de bästa förutsättningarna för att åstadkomma en strategisk, tydlig, professionell och långsiktig upphandlingsprocess med goda leverantörsrelationer i regionen.

Vi ser vidare att du har
– akademisk utbildning
– ett gott kontaktnät i branschen
– omfattande erfarenhet av kalkylering

Vi erbjuder
riksbyggen är ett rikstäckande och ekonomisk välmående företag med en verksamhet som bygger på starka värdegrunder. För rätt person innebär aktuell roll ett fritt arbete med goda möjligheter att få vara med och göra skillnad. Du stimuleras av utmaningar och ser möjligheter. Riksbyggen erbjuder goda karriärmöjligheter internt.

 

eventuella frågor om tjänsten kan besvaras av eva hartzell på k2 search ab, tel. 013-327 02 10. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. Vi kommer att läsa ansökningar löpande varför vi ber dig att ansöka tjänsten snarast.

Vi hjälper er med en snabb tillsättning av en erfaren interimschef, utifrån era behov och önskemål . Läs mer

id611