Vxl: +46(0)10-214 66 46
Uppdrag
Detta uppdrag har blivit tillsatt! Se fler aktuella uppdrag här!

Researchkonsult – Stockholm

K2 search är ett av nordens ledande headhuntingföretag med kontor i stockholm, göteborg, malmö, linköping, köpenhamn och helsingfors. Vi ingår i wise group, sveriges största konsultföretag inom affärsdriven hr.
K2 search grundades 1996 och idag är vi drygt 40 medarbetare med stor erfarenhet från många olika branscher. Vi arbetar med rekrytering Av affärsnära Chefer, Specialister och kvalificerade säljare och brinner för att hjälpa våra kunder att hitta nya medarbetare som skapar tillväxt och resultat. Vi arbetar även internationellt genom rekryteringsnätverket cfr consulting group med representation i över 40 länder i europa, asien och nordamerika.

k2 search växer och nu behöver vi förstärkning till vårt searchteam i stockholm.

är du intresserad av svenskt näringsliv och brinner för kundkontakt?

K2 search arbetar med rekrytering genom headhunting av kvalificerade befattningar inom flertalet branscher och som konsult i vårt searchteam är du en av våra specialister på företag inom svenskt näringsliv samt på karriärvägar och trender på arbetsmarknaden.

Din huvudsakliga uppgift är att säkerställa kandidater till våra rekryteringsuppdrag. Detta innebär att du lägger stor vikt vid att analysera marknaden utifrån det specifika rekryteringsuppdraget och därefter arbetar aktivt med att kontakta potentiella kandidater och bygga relationer med dem. Du arbetar med flera uppdrag parallellt inom olika branscher och i varje uppdrag arbetar du i nära samarbete med en av våra rekryteringskonsulter.

Gentemot våra kunder agerar du expert på kandidatmarknaden för att tillsammans med rekryteringskonsulten säkra att de anställer den absolut bäst lämpade kandidaten.

Försäljning och affärsmannaskap utgör en grundläggande del av k2 searchs företagskultur. Därför kommer du, utöver searcharbetet, göra ett viktigt arbete i att bearbeta nya kunder samt genomföra säljbesök tillsammans med våra rekryteringskonsulter. Detta ställer krav på att du snabbt kan sätta dig in i nya verksamheter och sälja in din kompetens utifrån kundens behov.

Vi erbjuder:

som konsult inom search har du ett inspirerande och utvecklande arbete i ett tillväxtorienterat och högpresterande företag. Vi brinner för att hjälpa våra kunder och det gör vi bl.a.

Vårt searchteam arbetar ständigt med att förbättra och effektivisera searcharbetet och hela företaget samarbetar för att säkra våra processer och höga kvalitet. Våra kunder upplever oss som professionella och affärsmässiga och i tillägg till detta har vi riktigt roligt tillsammans.

Kvalifikationer

• akademisk examen
• minst två års arbetslivserfarenhet efter examen från kundnära verksamhet, exempelvis från försäljning eller konsultverksamhet
• erfarenheter som påvisar driv, exempelvis engagemang under studietiden är extra meriterande

Egenskaper

• affärsorienterad och professionell
• snabb och initiativrik
• modig
• god samarbetsförmåga
• noggrann och strukturerad

 

Vi hjälper er med en snabb tillsättning av en erfaren interimschef, utifrån era behov och önskemål . Läs mer

id611