Vxl: +46(0)10-214 66 46
Uppdrag
Detta uppdrag har blivit tillsatt! Se fler aktuella uppdrag här!

VD SHOWTIC

2E Group är en av Skandinaviens ledande aktörer inom upplevelseindustrin. Genom egna arenor, egen produktion och utveckling samt egna distributionskanaler har 2E Group på ett konsekvent sätt skapat en stark plattform för gruppens varumärken och för fortsatt utveckling. Genom SHOWTIC.se bedriver 2E Group e-handel inom show, musikal, teater och konsert. På SHOWTIC.se erbjuds såväl koncernens egna som andra aktörers produktioner. För mer information: www.2egroup.se & www.showtic.se

Som Verkställande Direktör på SHOWTIC har du det övergripande ansvaret för ekonomi, personal och verksamhetsledning samt ansvarar för bolagets strategiska utveckling. Bolaget har idag nio fast anställda samt lika många inom Customer Support som man delar med övriga bolag inom koncernen. Med stort driv och engagemang omvandlar du SHOWTICs vision till konkreta handlingar och resultat.

För att passa in i rollen drivs du i grunden av kommersiell framgång. Du kommer att behöva strukturera upp organisationen få ordning på processer och skapa tydliga roller. Du ansvarar också för att utveckla affären, se över erbjudandet med tilläggstjänster och optimera leveranskvalitet. Du har en samverkande funktion inom koncernen samtidigt som du ansvarar för nya kunder och leverantörskontakter. Du rapporterar direkt till CEO och styrelsen.

Som VD har du full frihet under ansvar och rollen ger stort utrymme för självständigt agerande. För rätt person finns stora möjligheter att göra skillnad.

Kvalifikationer

  • Gedigen ledarerfarenhet och vana vid kommersiellt ansvar från e-handelsbranschen
  • Gedigen erfarenhet av CRM, kunddatabaser, e-handelsplattformar och mekanismer som driver försäljning digitalt
  • Van att hantera övergripande strategiska frågor likväl som operativa aktiviteter
  • Van att leda, strukturera och utveckla personal
  • Relevant eftergymnasial utbildning

Egenskaper

  • Rak tydlig och självgående
  • Naturlig Ledare som kan bryta ner uppdraget och sätta tydliga mål
  • Relationsskapare
  • Duktig på att samverka internt och externt.
  • Leveransfokuserad

Önskas ytterligare information om tjänsten är du välkommen att ta kontakt med Philip Lundahl, tel. 031-788 14 62 på K2 Search AB.  Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. Vi vill ha din ansökan snarast, intervjuer sker löpande. Sök tjänsten på www.k2search.se

Runt 250 chefsrekryteringar om året gör oss till ett av Nordens ledande Executive Search-företag. Läs mer

id408