Vxl: +46(0)10-214 66 46
Uppdrag
Detta uppdrag har blivit tillsatt! Se fler aktuella uppdrag här!

Strategisk Inköpare

Billerudkorsnäs är ledande inom förnybart förpackningsmaterial. Vi har en informell, förbättringsinriktad företagskultur som uppmuntrar individen till att tänka nytt, samarbeta, ta ansvar och skapa värde både internt och externt gentemot kunder och partners.

billerudkorsnäs söker nu en strategisk inköpare med placering i skärblacka.

Inköpsfunktionen ansvarar för att på såväl kort som lång sikt säkerställa kostnadseffektiv försörjning av råmaterial, maskiner, material och tjänster. I allt högre grad bedrivs arbetet i tvärfunktionella kategoriteam. Målet är lägre kostnader genom kontinuerliga förbättringar, standardisering, samverkan samt leverantörsutveckling.

Som strategisk inköpare kommer du att leda samt vara kommersiellt ansvarig för en eller flera kategoriteam inom koncernen. I din roll ingår att utarbeta strategier, driva kontinuerligt förbättringsarbete, utveckla affärer, genomföra förhandlingar samt upprätta och implementera kostnadseffektiva ramavtal. Du ansvarar för att ditt arbete genomförs i enlighet med kategoridirektiv och verksamhetsplan. Tjänsten innebär nära samarbete med våra produktionsenheters drifts-, underhålls- och utvecklingsfunktioner samt våra leverantörer.

Vem är du?

vi söker dig som vill vara med på en spännande tillväxtresa i en internationell industrikoncern. Du har ett genuint verksamhetsintresse samt några års erfarenhet av inköp i tillverkande industri. Du har erfarenhet av att driva förhandlingar och har gjort det med goda resultat.  du brinner för affärer och förbättringar r och du drivs starkt av att skapa resultat. Du är analytisk, strukturerad och långsiktig i din affärsmässighet samt har en framträdande strategisk höjd i ditt sätt att tänka och verka. Du är kommunikativ som person och duktig på att bygga goda relationer.

Vi ser vidare att du har

  • akademisk utbildning inom teknik eller ekonomi alternativt likvärdig utbildning
  • erfarenhet av att leda projekt och driva förändringar
  • ett investeringskunnande
  • en förmåga att få människor engagerade och vilja bidra
  • kunskaper inom avtalsrätt
  • goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift

Vi erbjuder

vi erbjuder en möjlighet att få vara med på en spännande tillväxtresa i en ekonomiskt välmående internationell industrikoncern. Tjänsten som strategisk inköpare medger stor frihet i arbetet, en del resor och väl definierade befogenheter. Du har som kategoriansvarig goda möjligheter att få göra skillnad. Billerudkorsnäs erbjuder goda karriärmöjligheter internt.

eventuella frågor om tjänsten kan besvaras av eva hartzell på k2 search ab, tel. 013-327 02 10. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. Vi kommer att läsa ansökningar löpande varför vi ber dig att ansöka tjänsten snarast.

K2 Search samlar de bästa inom rekrytering, research och koordinering med syfte – att med executive search hjälpa dig stärka er affär och göra er organisation ännu starkare. Läs mer

id609 2