Vxl: +46(0)10-214 66 46
Uppdrag
Detta uppdrag har blivit tillsatt! Se fler aktuella uppdrag här!

IT Risk Consultant till KPMG Advisory

Kpmg är ett av sveriges ledande kunskapsföretag. Vi är 1600 medarbetare på 60 orter som lotsar våra kunder rätt i en alltmer komplex verklighet.

Då vi ser en ökad efterfrågan på it-relaterade tjänster behöver vi förstärkning till vår avdelning it advisory risk and consulting.

Om arbetet på it advisory  

I rollen som it risk consultant arbetar du med att leda och driva projekt inom några av de tjänsteområden som vi erbjuder vilket inkluderar informationssäkerhet, projektgranskning, bestyrkandeuppdrag samt extern- och internrevision på några av sveriges största bolag.

Vad kan kpmg erbjuda dig?

Kpmg är en plats för dig som söker nya utmaningar och ständig utveckling i en global verksamhet med gränslösa karriärmöjligheter. Du får en individuell utvecklingsplan och det finns en tydlig karriärtrappa i fem steg, för den rätta kandidaten finns det potential att snabbt växa i organisationen. En karriär inom advisory på kpmg ger dig inblick i företagens innersta, ett brett affärsperspektiv och kunskap om olika branscher.

Din profil

Vi söker dig som har en relevant bakgrund inom antingen it revision, finansiell revision, redovisning/controlling eller risk och informationssäkerhet. Du är utbildad civilekonom, systemvetare eller civilingenjör och har 4-6 års arbetslivserfarenhet efter avslutade studier. har du erfarenhet av ett eller flera erp system är detta meriterande (exempelvis sap, m3, dynamics ax). Du är en person som brinner för att arbeta med kunder, har ett starkt intresse för it och behärskar svenska och engelska flytande i tal och skrift. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och ser gärna att du som söker är noggrann, strukturerad i ditt arbetssätt och relationsskapande.

Ansökan

Du ansöker till tjänsten på www.k2search.se. Din ansökan ska bestå av cv och personligt brev. Då vi arbetar med löpande urval, ser vi gärna att du skickar in din ansökan så snart som möjligt.

Frågor

Välkommen med din ansökan! 

 

Genom Executive Search hjälper vi våra kunder att anställa de ledare som har bäst förutsättningar att nå och överträffa deras uppsatta mål. Läs mer

id608