Vxl: +46(0)10-214 66 46
Uppdrag
Detta uppdrag har blivit tillsatt! Se fler aktuella uppdrag här!

IT Risk Consultant till KPMG Advisory

KPMG är ett av Sveriges ledande kunskapsföretag. Vi är 1600 medarbetare på 60 orter som lotsar våra kunder rätt i en alltmer komplex verklighet. Vi erbjuder branschspecifika, kvalificerade tjänster inom revision, skatt, rådgivning och ekonomiservice. 

Då vi ser en ökad efterfrågan på IT-relaterade tjänster behöver vi förstärkning till vår avdelning IT Advisory Risk and Consulting. Vi söker dig som har 4-6 års arbetslivserfarenhet och är intresserad av en ny utmaning i form av en roll som IT Risk Consultant på vårt Stockholmskontor.

Om arbetet på IT Advisory  

I rollen som IT Risk Consultant arbetar du med att leda och driva projekt inom några av de tjänsteområden som vi erbjuder vilket inkluderar informationssäkerhet, projektgranskning, bestyrkandeuppdrag samt extern- och internrevision på några av Sveriges största bolag.

Vad kan KPMG erbjuda dig?

KPMG är en plats för dig som söker nya utmaningar och ständig utveckling i en global verksamhet med gränslösa karriärmöjligheter. Du får en individuell utvecklingsplan och det finns en tydlig karriärtrappa i fem steg, för den rätta kandidaten finns det potential att snabbt växa i organisationen. En karriär inom Advisory på KPMG ger dig inblick i företagens innersta, ett brett affärsperspektiv och kunskap om olika branscher.  

Din profil

Vi söker dig som har en relevant bakgrund inom antingen IT revision, finansiell revision, redovisning/controlling eller risk och informationssäkerhet. Du är utbildad civilekonom, systemvetare eller civilingenjör och har 4-6 års arbetslivserfarenhet efter avslutade studier. Har du erfarenhet av ett eller flera ERP system är detta meriterande (exempelvis SAP, M3, Dynamics Ax). Du är en person som brinner för att arbeta med kunder, har ett starkt intresse för IT och behärskar svenska och engelska flytande i tal och skrift. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och ser gärna att du som söker är noggrann, strukturerad i ditt arbetssätt och relationsskapande. I och med att vi arbetar i team med intensiva projekt är det av vikt att du har lätt för att samarbeta och har en stark drivkraft.
 

Ansökan

Du ansöker till tjänsten på www.k2search.se. Din ansökan ska bestå av CV och personligt brev. Då vi arbetar med löpande urval, ser vi gärna att du skickar in din ansökan så snart som möjligt. Tillträde sker enligt överenskommelse.

Frågor

Har du frågor gällande tjänsten är du välkommen att kontakta Cecilia Fredriksson 076-0001812 eller John Herrman 070-9732124 på K2 Search AB.

Välkommen med din ansökan! 

 

K2 Search AB är ett av Nordens ledande executive search företag med 6 kontor i Norden. Läs mer

id408