Vxl: +46(0)10-214 66 46
Uppdrag
Detta uppdrag har blivit tillsatt! Se fler aktuella uppdrag här!

Etableringschef

Hemmakväll är en rikstäckande kedja med 100 franchise- och egenägda butiker från ystad i söder till luleå i norr. Kedjan har över 800 anställda med det gemensamma målet att kunna erbjuda våra kunder de absolut bästa produkterna för den perfekta hemmakvällen. Vi älskar att dela med oss av våra specialistkunskaper inom produktområdena lösgodis, konfektyr, snacks, läsk och film. Expansionen har varit kraftig de senaste åren och utvecklingen har gått snabbt, vilket resulterat till att vi idag är sveriges största och ledande nöjesbutik.

 

Vill du vara med och vidareutveckla hemmakväll?

Hemmakväll kommer under 2015 gå in i en ny expansiv fas genom nya butikslägen.

Vi söker därför nu en erfaren etableringschef som kommer få stora möjligheter att bidra med sin kompetens inom etablering- och fastighetsfrågor.

Utmaningen

Rollen som etableringschef rapporterar direkt till vd för hemmakväll.

Tyngdpunkten i rollen handlar om etableringar av nya lägen samt att göra marknadsbedömningar av lägen. Att hitta bra affärslägen med hög tillgänglighet där hemmakväll vill verka samt att säkra att man har butiker med en hög kvalitet, effektiv yta och konkurrenskraftiga lokalkostnader. Du kommer att arbeta nära ledningen och med mål som bland annat är kopplat till företagets omsättnings-och volymmål.

Din bakgrund/profil

Vi söker en person med mycket god erfarenhet som etablerare inom retail (kedjor, butiksledet eller köpcentrum) med passion för köpbeteenden.

Du har ett väletablerat kontaktnät inom fastighetsbranschen och är en driven och skicklig förhandlare.

Du är van att arbeta med analyser och olika beräkningar, investeringskalkyler etc.

Du har ett tydligt och målinriktat ledarskap och god förmåga att arbeta strukturerat med planer och strategier samt uppföljning av dessa.

Vi tror att du har en akademisk bakgrund som byggnadsingenjör eller fastighetsekonom eller likande.

Du har körkort samt är beredd att resa en hel del.

Är du den vi söker?

För att lyckas i rollen som etableringschef krävs det en del pondus, tydligt ledarskap, affärsmässighet och en stark social kompetens.

Vi tror att rätt person är tävlingsinriktad, kreativ, möjlighetsorienterad med en stark framåtanda.

Du har siffersinne, är analytiskt lagd, har en god struktur med en förmåga att prioritera samt duktig på problemlösning.

Vi tror även att du har ett gott mått av sunt förnuft, prestigelöshet, är ärlig och lojal samt bidrar till att skapa gemenskap med ett öppet sinne och en positiv energi.

Vad gör detta till din utmaning?

vi vill att du berättar för oss vad det är som gör denna roll till just din utmaning.

Övrigt

Placeringsort landskrona.

Hemmakväll samarbetar med k2 search i denna rekrytering.

Välkommen med din ansökan!

 

K2 Search samlar de bästa inom rekrytering, research och koordinering med syfte – att med executive search hjälpa dig stärka er affär och göra er organisation ännu starkare. Läs mer

id609 1