Vxl: +46(0)10-214 66 46
Uppdrag
Detta uppdrag har blivit tillsatt! Se fler aktuella uppdrag här!

Produktionschef, Riksbyggen Bostad


riksbyggen är ett kooperativt företag som utvecklar attraktiva boendemiljöer i nyproduktion. vi är samtidigt en av sveriges största fastighetsförvaltare, med bostadsrättsföreningar och kommersiella och offentliga fastighetsägare som kunder. vår verksamhet finns över hela landet och i dag är vi cirka 2 300 medarbetare som arbetar mot samma mål - att vara ledande i utveckling, produktion och förvaltning av rummen som du bor och arbetar i. med vår kooperativa värdegrund är riksbyggen en attraktiv arbetsgivare som erbjuder medarbetarna möjlighet till utveckling, delaktighet och inflytande. här får du ett jobb med rum för hela livet! läs mer på www.riksbyggen.se


riksbyggen, med sina tre affärsområden bostad, fastighetsförvaltning och fastigheter, står inför spännande utmaningar med att utveckla sin affärsverksamhet mot nya höjder, vilket ställer nya krav på organisation och arbetssätt. ao bostad arbetar med nyproduktion samt ombyggnation av bostäder.

tjänsten som produktionschef är en central stödfunktion under affärsstöd i affärsområde bostad.
produktionschefen är processansvarig för producera bostäder, vilket är en del av riksbyggens huvudprocess, enligt ledningssystemet ”shav” (så här arbetar vi). ledningssystemet är certifierat enligt iso 9001 och 14001. rollen syftar till att säkerställa enhetliga och effektiva produktions- och arbetsprocesser för linjen, vilket innebär att teorin måste konkretiseras och processer standardiseras. processerna inbegriper ekonomi såväl som miljö och kvalitet. tjänsten ingår i affärsområdesledningen och rapporterar till affärsområdeschefen.

tjänsten innebär att arbeta med frågor kring proaktiv ledning, uppföljning och utveckling utifrån riksbyggens visionära och strategiska plan samt att skapa förutsättningar för implementeringen av dessa. du bidrar till lönsamhet och tillväxt genom att säkerställa att organisationen arbetar i enlighet med den strategiska planen, gemensamma målsättningar och processer i ledningssystemet samt att beslut tagna av ledningen verkställs.

du driver frågor och aktiviteter via produktionsrådet, som är en sammansättning av olika funktioner och regioner. produktionsrådets uppdrag består bl. a. av att vara en stödjande och styrande funktion som skapar förutsättningar för standardiseringar, effektivare processer och förbättrade verktyg för bostads produkter.
produktionschefen leder, coachar och följer upp medarbetare i olika utvecklingsprojekt. vidare innefattar tjänsten kontakter och samverkan med intresseorganisationer och andra viktiga samhällsfunktioner för att stärka riksbyggens varumärke.

rollen innebär att stödja, supporta, utveckla och utbilda organisationen inom främst:

  • projekteringsstyrning
  • produktionsstyrning
  • inköp
  • tidsplanering
  • ekonomistyrning
  • kvalitets- och miljöarbete
  • nytänkande

 

vem är du?
vi söker dig som vill vara med och driva den spännande resan av fortsatt utveckling inom affärsområde bostad. som person brinner du för utveckling och förbättring. du säkerställer resultat tack vare ett starkt inre driv i kombination med förmågan att arbeta systematiskt och strukturerat. du är kommunikativ, duktig på att bygga goda relationer samt trivs i samarbete med andra. vidare är du analytisk och långsiktig i din affärsmässighet och du har en framträdande strategisk höjd i
ditt sätt att tänka och verka. en förutsättning för att lyckas i rollen är att du har mångårig erfarenhet från entreprenadverksamhet tillika bostadsutveckling i en kund- och marknadsorienterad verksamhet. du trivs med att ha många olika projekt löpande parallellt.

vi ser vidare att du har

  •  akademisk utbildning
  •  ett stort intresse för bygg- och fastighetsbranschen
  •  erfarenhet av att arbeta med strategiska verksamhetsutvecklingsfrågor


vi erbjuder
riksbyggen är ett rikstäckande och ekonomisk välmående företag med en verksamhet som bygger på starka värdegrunder. för rätt person innebär aktuell roll ett fritt arbete med goda möjligheter att få vara med och göra skillnad. du stimuleras av utmaningar och ser möjligheter. riksbyggen erbjuder goda karriärmöjligheter internt.


eventuella frågor om tjänsten kan besvaras av eva hartzell på k2 search ab, tel. 013-327 02 10. alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. vi kommer att läsa ansökningar löpande varför vi ber dig att ansöka tjänsten snarast. ansök tjänsten på www.k2search.se

 

Runt 250 chefsrekryteringar om året gör oss till ett av Nordens ledande Executive Search-företag. Läs mer

id511