Vxl: +46(0)10-214 66 46
Uppdrag
Detta uppdrag har blivit tillsatt! Se fler aktuella uppdrag här!

Head of Business Development/ Market & Sales KPMG

KPMG är ett av Sveriges ledande kunskapsföretag. Vi är 1600 medarbetare på 60 orter som lotsar våra kunder rätt i en alltmer komplex verklighet. Läs mer om oss på www.kpmg.se

Med syftet att öka försäljningen hos befintliga och potentiella kunder så förstärker nu Market & Sales inom KPMG sin organisation med en Head of Business Development. Head of Business Development kommer att arbeta både strategiskt och operativt inom KPMG, tillsammans med kontoansvariga partners, för att vinna fler större koncernövergripande affärer. I rollen ingår att i samarbete med seniora partners arbeta med planer och processer för hur KPMG utökar affären med sina nuvarande kunder. Du kommer att ha en viktig samordnande funktion emellan revision, skatt och rådgivning för att skapa förutsättning för framgång vid en offertförfrågan. Du kommer också att ha en samordnande funktion vid interaktion med nuvarande och potentiella kunder samt medverka i att ta fram företagsövergripande offerter. I rollen som Head of Business Development inom Market & Sales ansvarar du också för att synliggöra avdelningen internt samt att dela best practices inom hela KPMG.

Market & Sales är en tvärfunktionell enhet inom KPMG vars syfte är att främja affären för samtliga tre affärsområden inom KPMG; revision, skatt och rådgivning. Inom Market & Sales finns säljkompetens, Bid Managers och andra kompetenser som kan bygga affärsmässiga och komplexa offerter för bolagets nuvarande och potentiella kunder. Rollen är placerad i Stockholm och du kommer att rapportera till Head of Market & Sales.

Vi erbjuder
En spännande roll i en omväxlande miljö med möjligheten att få driva affärer och att arbeta med komplex tjänsteförsäljning. Då Market & Sales samarbetar med stora delar av KPMG så interagerar du med seniora partners, har flertalet internationella kontakter samt har kontakt med kunder på en hög nivå. För att trivas här har du höga ambitioner att utveckla dig själv och dina kunder och för rätt person finns goda förutsättningar för en utvecklande karriär. 

Kvalifikationer
Vi söker dig som har erfarenhet av försäljning/affärsutveckling från bolag med komplex tjänsteförsäljning alternativt en konsultorganisation. Du brinner för affärsutveckling och har förmågan och erfarenhet av att få specialister att arbeta mot gemensamma mål. Dina ansvarsområden har omfattat att arbeta med utveckling av kunderbjudandet och att få verksamheten att arbeta mot gemensamma mål för att öka försäljningsresultaten. I grunden har du en akademisk examen.

Egenskaper
Som person är du en stark relationsbyggare som har förmåga att bygga förtroende hos seniora partners. Du är drivande, uthållig och har ett strukturerat och metodiskt arbetssätt. Du besitter också en mycket god analytisk förmåga.

Önskas ytterligare information om tjänsten är du välkommen att ta kontakt med Cecilia Fredriksson på tel. 076-000 1812 eller Anders Hollqvist på tel. 073-514 3309 på K2 Search AB. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. Vi vill ha din ansökan snarast då urval sker löpande. Ansök tjänsten på www.k2search.se

K2 Search AB är ett av Nordens ledande executive search företag med 6 kontor i Norden. Läs mer

id408