Vxl: +46(0)10-214 66 46
Uppdrag
Detta uppdrag har blivit tillsatt! Se fler aktuella uppdrag här!

Head of Business Development/ Market & Sales KPMG

Kpmg är ett av sveriges ledande kunskapsföretag. Vi är 1600 medarbetare på 60 orter som lotsar våra kunder rätt i en alltmer komplex verklighet.

Med syftet att öka försäljningen hos befintliga och potentiella kunder så förstärker nu market & sales inom kpmg sin organisation med en head of business development. Head of business development kommer att arbeta både strategiskt och operativt inom kpmg, tillsammans med kontoansvariga partners, för att vinna fler större koncernövergripande affärer. I rollen ingår att i samarbete med seniora partners arbeta med planer och processer för hur kpmg utökar affären med sina nuvarande kunder. Du kommer att ha en viktig samordnande funktion emellan revision, skatt och rådgivning för att skapa förutsättning för framgång vid en offertförfrågan. Du kommer också att ha en samordnande funktion vid interaktion med nuvarande och potentiella kunder samt medverka i att ta fram företagsövergripande offerter.

Market & sales är en tvärfunktionell enhet inom kpmg vars syfte är att främja affären för samtliga tre affärsområden inom kpmg; revision, skatt och rådgivning. Inom market & sales finns säljkompetens, bid managers och andra kompetenser som kan bygga affärsmässiga och komplexa offerter för bolagets nuvarande och potentiella kunder.

Vi erbjuder
en spännande roll i en omväxlande miljö med möjligheten att få driva affärer och att arbeta med komplex tjänsteförsäljning. Då market & sales samarbetar med stora delar av kpmg så interagerar du med seniora partners, har flertalet internationella kontakter samt har kontakt med kunder på en hög nivå.

Kvalifikationer
vi söker dig som har erfarenhet av försäljning/affärsutveckling från bolag med komplex tjänsteförsäljning alternativt en konsultorganisation. Du brinner för affärsutveckling och har förmågan och erfarenhet av att få specialister att arbeta mot gemensamma mål. Dina ansvarsområden har omfattat att arbeta med utveckling av kunderbjudandet och att få verksamheten att arbeta mot gemensamma mål för att öka försäljningsresultaten.

Egenskaper
som person är du en stark relationsbyggare som har förmåga att bygga förtroende hos seniora partners. Du är drivande, uthållig och har ett strukturerat och metodiskt arbetssätt.

K2 Search samlar Sveriges främsta rekryterare, researchers och koordinatorer i Stockholm, Malmö, Göteborg, Köpenhamn och Helsingfors med ett enda syfte – att med executive search hjälpa dig stärka din affär och göra din organisation ännu starkare. Läs mer

id608