Vxl: +46(0)10-214 66 46
Uppdrag
Detta uppdrag har blivit tillsatt! Se fler aktuella uppdrag här!

Chef för Insamling till Röda Korset, Stockholm

Röda korset är en världsomspännande organisation som arbetar med humanitärt hjälparbete. Vårt mål är att förhindra och lindra mänskligt lidande, oavsett vem det drabbar och hur det än uppstår. Svenska röda korset är en medlemsstyrd organisation med närmare 250 000 medlemmar och över 1 200 lokala rödakorskretsar runtom i sverige som engagerar cirka 35 000 frivilliga.

Vi har höga krav på dig
du har tidigare varit chef för en avdelning eller verksamhet under minst ett par år. Du har erfarenhet av strategiarbete och kan omsätta dessa till handling och resultat, och du har dessutom vana från att leda projekt- och utvecklingsarbete. Vidare ser vi att du har erfarenhet av intäktsansvar, affärsskapande, samt marknads- och målgruppsanalys. Du har en god språkförmåga och kan obehindrat formulera dig väl i tal och skrift på svenska och engelska.

Du skapar resultat genom tydlig kommunikation, genom att delegera och följa upp. Du tar initiativ till utveckling och ständig förbättring av verksamhet och medarbetare. Du är affärsmässig och resultatorienterad med förmåga att prioritera och avgränsa. Struktur samt ordning och reda krävs också för att lyckas i rollen.

Som chef är du trygg, har stark integritet, är ansvarsfull, förtroendeskapande och modig.

Självfallet delar du röda korsets humanitära värderingar. Röda korset värdesätter mångfald och arbetar aktivt mot alla former av diskriminering.

Sök tjänsten
i denna rekrytering samarbetar vi med k2 search. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta vår rekryteringskonsult katja af klercker, på tfn 08-501 103 92. Du är välkommen med din ansökan via www.k2search.se.

Intresserad av Sveriges vassaste rekryteringsföretag? Vill du veta mer om hur vi kan stärka din organisation? Hör av dig till oss här så återkommer vi inom 24 timmar. Läs mer

id609 1