Vxl: +46(0)10-214 66 46
Uppdrag
Detta uppdrag har blivit tillsatt! Se fler aktuella uppdrag här!

District Sales Engineer Stockholm

imi hydronic engineering (fd ta hydronics) har bildats av tre starka varumärken med tre unika kompetenser: ta som är marknadsledande på hydroniska lösningar över hela världen, heimeier, en av världens största tillverkare av radiatorventiler och termostater och pneumatex som är experter på tryckhållning och vattenkvalitet. imi hydronic engineering är en del av den internationella koncernen imi plc. med ca 15 700 anställda och en omsättning på dryga 25 miljarder sek. många av världens mest kända och ikoniska byggnader använder ta hydronics lösningar, bland dessa kan nämnas ett flertal flygplatser, turning torso i malmö samt taipei 101 tower i taiwan (en av världens högsta byggnader). imi plc. är noterat på londonbörsen som ett av de 100 största bolagen. läs mer på https://www.imi-hydronic.com/

som district sales engineer ingår du i ett team där du är ansvarig för all projektförsäljning och marknadsföring inom ett distrikt i stockholm. du erbjuder marknadens ledande premiumprodukter inom hydroniska energilösningar till stora installatörer, konsulter och fastighetsägare. (hydronisk = energiöverföring genom vätska).

du representerar inte bara imi hydronic engineering (fd. ta hydronics) med dess kända premiumvarumärken ta, pneumatex och heimeier till våra kunder, utan är också dina kunders röst till imi. vi sätter stort värde till att ha högt i tak, där din röst kommer kunna påverka vår gemensamma strategi framåt, och du med eget ansvar skall omvandla denna till egna handlingsplaner. du arbetar proaktivt genom att hjälpa dina kunder med att optimera fastigheternas klimatlösningar till minimal energi och miljöpåverkan.

för att skapa tillväxt har du ett starkt fokus på att vara stöd till konsulter, men du träffar också parallellt fastighetsägare och installatörer kopplade till projekten inom ditt distrikt. som district sales engineer tycker du om att arbeta både självständigt och vara del i team, där du drivs genom att omvandla ett kundbehov till konkreta affärer. du förstår värdet av presentera tekniska lösningar för dina kunder, men framför allt dess påverkan på investerings- och driftskostnaden på anläggningen. du är van och trivs med att vara ute på fältet, för samarbete med både nya och befintliga kunder. för att lyckas i rollen är du social, tekniskt intresserad och fokuserad på att hitta de mest optimala lösningarna för dina kunders behov. du förstår även samspelet mellan föreskrivande led, grossister och installatörer. att skapa nya kontakter är en naturlig del av din personlighet. vi kommer hjälpa dig med världsledande utbildning inom vårt imi hydronics college.

tjänsten rapporterar till försäljningsdirektören i sverige (sales director sweden).

vi erbjuder

en viktig roll i ett växande skede i företagets utveckling med ny säljledning och mission. du får arbeta i en internationell koncern med premiumvarumärken, högkvalitativa och innovativa tekniska produkter inom hvac/inomhusklimat. i rollen får du ett stort ansvar att påverka resultatet med starkt stöd från resten av imi-teamet. vi erbjuder ett mycket spännande, självständigt och utmanande arbete där det finns stora möjligheter till utveckling. vi kommer att ge dig kontinuerlig marknadsledande utbildning via imi hydronic college, där du inte bara kommer utvecklas tekniskt, utan också din servicegrad till våra kunder. vi värderar teamets resultat före individens och tror på att vi tillsammans bygger den perfekta arbetsplatsen, där din personliga utveckling och kundernas tillfredsställelse står i centrum tillsammans med en kontinuerlig strävan efter bra balans mellan arbete/privatliv.

kvalifikationer

  • relevant eftergymnasial utbildning; gärna högskole-eller gymnasieingenjör
  • minst 3 års b2b försäljningserfarenhet inom hvac/inomhusklimat eller närliggande bransch
  • erfarenhet av att arbeta självständigt som säljare d v s segmentera kunder och strukturera din egen agenda
  • körkort

egenskaper

  • utåtriktad, hög energi/driven personlighet
  • nyfiken, god lyssnare, stark kommunikativ förmåga i både tal och skrift (svenska och engelska)
  • analytisk förmåga och lösningsorienterad
  • affärsdriven och tävlingsorienterad (gillar att vinna)
  • självständig med egen motor
  • resultatinriktad


övrigt

 

Intresserad av Sveriges vassaste rekryteringsföretag? Vill du veta mer om hur vi kan stärka din organisation? Hör av dig till oss här så återkommer vi inom 24 timmar. Läs mer

id509 2