Vxl: +46(0)10-214 66 46
Uppdrag
Detta uppdrag har blivit tillsatt! Se fler aktuella uppdrag här!

Key Account Manager

Andrénverken ab med huvudkontor i smålandsstenar är en komplett leverantör inom plåtbearbetning, svetsning och montering.  med hög produktionsteknisk kompetens, egen verktygstillverkning och ett starkt varumärke levererar andrénverken lönsamma lösningar till företagskunder i sverige. Företaget har 35 anställda och omsätter 43 msek. Företagets största kunder finns idag inom fordons- och trucktillverkningsindustrin.

Vi söker nu en relationsinriktad key account manager till andrénverken ab. Tjänsten är ny och du kommer att ansvara för att vårda, fördjupa och utveckla våra goda relationer med företagets befintliga kunder. Du utvecklar affären, skapar merförsäljning genom kontinuerliga aktiviteter samt följer upp kundnöjdheten. I din roll ingår också att identifiera nya möjligheter och nya kunder, att ringa och att besöka dessa företag för att sälja in andrénverkens tjänster och produkter. Du bör därför vara både en ”farmer” som gillar långsiktiga relationer och en ”hunter” som inte tvekar att ta kalla kontakter men också har en förståelse för, och erfarenhet av, långa säljcykler. Förutom ett stort antal externa kontakter ingår också många interna kontakter med främst dina kollegor på försäljningsavdelningen och kollegorna i produktionen. Det är viktigt att du gillar att arbeta i ett säljteam som hjälper varandra och arbetar mot gemensamma mål. Du erbjuds ett utvecklande arbete med ett stort mått av frihet under ansvar, korta beslutsvägar och stora möjligheter att påverka.

För att lyckas i rollen
du är en initiativrik, social och relationsskapande person. Du är driven, orädd och resultatinriktad. Din förmåga att kommunicera och skapa goda relationer med såväl kunder som kollegor är stor och du har förmågan att lyssna på andra. Vi förutsätter att du är affärsmässig med förståelse för affärer och förmåga till analytiskt tänkande. Du har också hög integritet och vågar ifrågasätta. Du har lätt för att anpassa dig till olika situationer och kan föra diskussioner med olika personer oavsett befattning. Samtidigt bör du vara strukturerad och noggrann så att inget faller mellan stolarna.

Kvalifikationer
vi söker dig med dokumenterad erfarenhet av egen försäljning inom b2b, gärna tekniskt kvalificerad tjänsteförsäljning till industrin, då vi säljer lösningar inom produktionsteknik. Du har tidigare sålt för ca 10 msek per år. Du är van att arbeta med både mellanstora och större företag och föra dialog med vd-ar, inköpschefer och strategiska inköpare.

Vi ser gärna att du har en akademisk utbildning alternativt en eftergymnasial utbildning och/eller kurser i försäljning. Har du lång yrkeserfarenhet kan det uppväga utbildning. Du är van att arbeta med officepaketet och med crm-system. Vi gissar att du bor någonstans i norra småland, i östergötland eller i mälardalen. Beroende på var, delas ditt distrikt in i östra eller västra sverige och du kommer att sälja från stockholmsregionen och söderut. Du bör vara på huvudkontoret i smålandsstenar ca en dag per vecka.

önskas ytterligare information om tjänsten är du välkommen att ta kontakt med marie ferntoft, rekryteringskonsult på k2 search ab, tel. 0760-00 18 17. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. Urval och intervjuer påbörjas snarast.

Sedan 1996 har K2 Search som rekryteringsföretag utfört över 2500 Executive Search-uppdrag inom olika branscher och funktioner. Läs mer

id609 0