Vxl: +46(0)10-214 66 46
Uppdrag
Detta uppdrag har blivit tillsatt! Se fler aktuella uppdrag här!

Ekonomichef

Viking gruppen är en av nordens största road assistance-bolag med  bärgningsverksamhet och andra servicetjänster i norge, sverige och danmark. Viking har kontor i oslo, stockholm och köpenhamn och servicerar våra kunder genom ett rikstäckande nätverk av servicestationer i varje land. Koncernen har ca 200 anställda och sysselsätter över 1 000 människor genom våra franchisetagare. Viking ägs av private equity bolagen aac capital partners, intermediate capital group plc samt av nyckelpersoner inom vikings ledningsgrupp.

Viking sverige ab är ett ungt och spännande företag med nordisk närvaro. Man är under stark expansion i norden och växer snabbt på den svenska marknaden. Bolaget har ett brett nätverk av franchisetagare strategiskt utspridda i hela landet men har även egenägda dotterbolag i stockholm och malmö.

Verksamheten är mycket transaktionsintensiv och man når sina kunder både genom sina franchisetagare och genom samarbetspartners inom försäkring och finansbolag vilket gör att ekonomi- och cost control funktionerna arbetar tvärfunktionellt genom bolaget med många kontaktytor. Större delen av ekonomifunktionen, såsom redovisning och löner, är outsourcade till en redovisningsbyrå.

Vi hjälper er med en snabb tillsättning av en erfaren interimschef, utifrån era behov och önskemål . Läs mer

id611