Vxl: +46(0)10-214 66 46
Uppdrag
Detta uppdrag har blivit tillsatt! Se fler aktuella uppdrag här!

Områdeschef/ VD

Areco direct säljer byggplåtsprodukter, handelsstål, armeringar Och ventilationsdetaljer Genom idag 8 anläggningar i södra och mellansverige. Verksamheten är en återförsäljardivision och ingår i areco koncernen, ett svenskt familjeägt bolag som grundades 1944. Areco är idag en av de främsta aktörerna inom byggplåtsbranschen och riktar sig mot byggindustrin med ett omfattande utbud av byggkomponenter i stål för bostäder och kommersiella fastigheter. Areco har idag 160 Anställda, omsätter ca 1 miljard Kr. Kunderna finns idag i 25 länder, produktion i ett flertal europeiska länder och Bolaget Har som målsättning att bedriva verksamhet i hela europa inom en snar framtid.

Ständiga investeringar tillsammans med en pågående it-effektivisering har gjort att bolaget kraftigt expanderat de senaste åren.

Vi erbjuder

areco direct är den 3:e största aktören på marknaden och har en uppstickare position, vilket är en fördel då de är snabbare och har en väldigt hög servicenivå och kundfokus. De befinner sig i en expansiv fas och du får möjlighet att vara med på en riktigt spännande resa! arecos ständiga målsättning är att hela tiden förnya, förbättra och utveckla sig själva samt företaget, med kunden i fokus. Areco är ett professionellt, stabilt privatägt företag.

Kvalifikationer 

 • du har en god ledarerfarenhet och är van att driva en enhet/verksamhet med fullt ekonomiskt ansvar.
 • vi ser gärna att du har arbetat i en likande verksamhet med filialer/butiker/återförsäljare och gärna mot byggbranschen.
 • kunskap och erfarenhet av plåtslageriprodukter alt.

   

  Egenskaper

  • affärsdriven
  • handlingskraft och förmåga att fatta snabba beslut
  • trygg och stabil i din ledarroll och duktig på att skapa starka team
  • god struktur och analytiskt sinne
  • stark kommunikativ förmåga

  Övrigt

  placering på huvudkontoret i malmö.

  resor ingår som en naturlig del i rollen.

   

  Sedan 1996 har K2 Search som rekryteringsföretag utfört över 2500 Executive Search-uppdrag inom olika branscher och funktioner. Läs mer

  id609 1