Vxl: +46(0)10-214 66 46
Uppdrag
Detta uppdrag har blivit tillsatt! Se fler aktuella uppdrag här!

Verkställande direktör

Vår uppdragsgivare är ett IT-företag beläget i Västsverige. Verksamheten är inriktad på olika typer av paketerade IT-produkter, både hård- och mjukvara, samt konsulttjänster. Kunderna finns idag framförallt i Västsverige men bolaget skall nu växa inom några tydliga segment, både nationellt och internationellt. Bolaget är dotterbolag i en snabbväxande koncern.

Som Verkställande direktör på bolaget skall du leda och utveckla bolaget i linje med ägarnas intentioner. Du skall etablera en organisation som ger förutsättningar för bolagets framtida expansion. Effektivt levererade tjänster, paketerade produkter och tydliga säljstrategier är nyckelfaktorer för att med lönsamhet ta vara på den stora potential som finns för bolaget.

Du har totalansvar för verksamheten och huvudfokus kommer att vara att utveckla bolagets strategiska plan för tillväxt. Du leder och deltar själv operativt i säljarbetet. Du kommer också att leda arbetet med att paketera olika produkter anpassade för en tydligt definierad marknad med stor potential. Du rapporterar till styrelsen.

Vi erbjuder

En spännande och utmanande tjänst med intressanta och ansvarsfulla arbetsuppgifter i ett företag med stora möjligheter till utveckling och tillväxt. Du får vara med och bygga och utveckla ett bolag i en spännande sektor med internationella kontakter, högt tempo och snabba förändringar. Ägarna har stora ambitioner och du kommer att få möjlighet att vara med och leda förverkligandet av dessa.

Kvalifikationer

  • Gedigen erfarenhet från företagsledande roll inom IT-branschen
  • Vana att framgångsrikt leda försäljningsarbete inom IT-branschen
  • Teknisk erfarenhet och intresse för IT, både hård- och mjukvara
  • Relevant eftergymnasial utbildning

Egenskaper

  • Affärsmässig
  • Strukturerad och planerad
  • Engagerad
  • Goda ledaregenskaper
  • Entreprenöriell

Önskas ytterligare information är du välkommen att ta kontakt med K2 Search AB, Helen Tånghed Gunnarsson, tfn, 0760-00 18 15 Bengt Olander, tfn 0760-00 18 05 eller Matilde Castoldi, tfn 0735-21 65 01.  Ansökningar och kontakter med K2 Search behandlas konfidentiellt. Välkommen med din ansökan, intervjuer sker löpande. Sök tjänsten på www.k2search.se

.