Vxl: +46(0)10-214 66 46
Uppdrag
Detta uppdrag har blivit tillsatt! Se fler aktuella uppdrag här!

Affärsutvecklare Stadsprojekt

jernhusen utvecklar, förvaltar och äger fastigheter längs den svenska järnvägen för att aktivt bidra till att fler väljer hållbara resor och transporter. företaget är helägt av svenska staten och äger runt 185 fastigheter till ett värde av 12,2 miljarder kronor. huvudkontoret ligger i stockholm. idag är de 235 medarbetare och vill ha fler med på resan mot en effektivare transportsektor, ett bättre samhälle och ett grönare sverige.

jernhusen behöver förstärka organisationen inom stadsprojekt med ytterligare en roll i malmö som affärsutvecklare stadsprojekt.

 

vill du vara med och utveckla och skapa nya stadsdelar?

ett av jernhusens fyra affärsområden stadsprojekt utvecklar stationsområdena i främst stockholm, göteborg och malmö. när fler bor, arbetar och vistas nära stationen ökar det kollektiva resandet och området blir tryggare. jernhusen bygger nytt på den mark de äger i stationsområden, vilket skapar förutsättningar för tillväxt i både stad och region eftersom kommunikationsnära lägen gör att fler kan pendla. i malmö har man bland annat ett projekt södra nyhamnen som nu börjar ta form.

läs gärna mer om detta projekt på jernhusen.se/sodranyhamnen

utmaningen

rollen som affärsutvecklare rapporterar direkt till regionchef för stadsprojekt i malmö. tillsammans med ytterligare två affärsutvecklare kommer du att arbeta med att utveckla stationsområdena i malmö, lund med omnejd, med fokus malmö. syftet med rollen är att tillföra teamet en ytterligare kompetens och bidra med sin erfarenhet i att skapa bra utvecklingsprojekt som är hållbara och lönsamma.

tyngdpunkten i rollen handlar om att utveckla markområden.

några exempel på uppgifter är att ta fram idéer, göra analyser och beslutsunderlag, skapa investeringsunderlag, presentationer, detaljplanarbete, hitta och ha kontakt med presumtiva hyresgäster, kommun samt realisera projekten.

din bakgrund/profil

  • du har god kännedom om detaljplan processen och tagit fram detaljplaner tidigare, van vid att arbeta med tidiga skeden
  • bakgrund inom fastighetsutveckling
  • minst fem års erfarenhet av affärsutveckling och projektledning av större komplexa projekt inom fastighet, bygg eller anläggning/infrastruktur
  • god kunskap inom ekonomi, analyser samt av att ta fram formella beslutsunderlag till ledning/styrelse inför investeringsbeslut
  • affärsorienterad, trivs med att arbeta marknadsinriktat och affärsnära
  • van vid att fatta beslut.
  • vi tror att du har en akademisk bakgrund som exempelvis civilingenjör väg o vatten, arkitekt, landskapsarkitekt alternativt byggnadsingenjör eller liknande.

är du den vi söker?

för att lyckas i rollen som affärsutvecklare krävs det att du har affärsmässighet samt en kreativ förmåga att tänka i nya banor och få med sig andra i dessa.

vi tror också att en god analytisk förmåga, god struktur och planeringsförmåga är viktigt.

du har drivkraft med tålamod att driva framåt under längre processer.

även en kommunikativ förmåga, samarbetsinriktad, smidig och lyhörd samtidigt med integritet där du måste kunna stå för dina saker och tro på dig själv är andra viktiga egenskaper.

vi erbjuder dig

du kommer få stora möjligheter att påverka samt driva rollen och ditt ansvarsområde självständigt med väldigt spännande och varierande utvecklingsprojekt. du är med att påverka och skapa en bättre stadsmiljö och bidrar till en mer hållbar framtid. jernhusen sitter med spännande markområden och möjligheterna att arbeta med kul projekt är stora och garanterade.

du kommer arbeta från idé till färdigt projekt med mest fokus på tidiga skeden. en möjlighet att arbeta i ett affärsdrivet bolag med ett bra klimat och en utvecklande miljö med stor kompetens.

vi söker dig som ser möjligheterna i tjänsten och som vill dela med dig av ditt engagemang och driv.

vi vill att du berättar för oss vad det är som gör denna roll till just din utmaning. vad är det som lockar dig och vad tänker du kring rollen? berätta helt enkelt för oss varför du vill anta utmaningen!

övrigt

välkommen med din ansökan!

 

Sedan 1996 har K2 Search som rekryteringsföretag utfört över 2500 Executive Search-uppdrag inom olika branscher och funktioner. Läs mer

id509 2