Vxl: +46(0)10-214 66 46
Uppdrag
Detta uppdrag har blivit tillsatt! Se fler aktuella uppdrag här!

Affärsutvecklare Stadsprojekt

Jernhusen utvecklar, förvaltar och äger fastigheter längs den svenska järnvägen för att aktivt bidra till att fler väljer hållbara resor och transporter. Företaget är helägt av svenska staten och äger runt 185 fastigheter till ett värde av 12,2 miljarder kronor. Huvudkontoret ligger i stockholm.

Jernhusen behöver förstärka organisationen inom stadsprojekt med ytterligare en roll i malmö som affärsutvecklare stadsprojekt.

 

Vill du vara med och utveckla och skapa nya stadsdelar?

Ett av jernhusens fyra affärsområden stadsprojekt utvecklar stationsområdena i främst stockholm, göteborg och malmö. När fler bor, arbetar och vistas nära stationen ökar det kollektiva resandet och området blir tryggare. Jernhusen bygger nytt på den mark de äger i stationsområden, vilket skapar förutsättningar för tillväxt i både stad och region eftersom kommunikationsnära lägen gör att fler kan pendla.

Läs gärna mer om detta projekt på jernhusen.se/sodranyhamnen

Utmaningen

Rollen som affärsutvecklare rapporterar direkt till regionchef för stadsprojekt i malmö. Tillsammans med ytterligare två affärsutvecklare kommer du att arbeta med att utveckla stationsområdena i malmö, lund med omnejd, med fokus malmö.

Tyngdpunkten i rollen handlar om att utveckla markområden.

Några exempel på uppgifter är att ta fram idéer, göra analyser och beslutsunderlag, skapa investeringsunderlag, presentationer, detaljplanarbete, hitta och ha kontakt med presumtiva hyresgäster, kommun samt realisera projekten.

Din bakgrund/profil

  • du har god kännedom om detaljplan processen och tagit fram detaljplaner tidigare, van vid att arbeta med tidiga skeden
  • bakgrund inom fastighetsutveckling
  • minst fem års erfarenhet av affärsutveckling och projektledning av större komplexa projekt inom fastighet, bygg eller anläggning/infrastruktur
  • god kunskap inom ekonomi, analyser samt av att ta fram formella beslutsunderlag till ledning/styrelse inför investeringsbeslut
  • affärsorienterad, trivs med att arbeta marknadsinriktat och affärsnära
  • van vid att fatta beslut.
  • vi tror att du har en akademisk bakgrund som exempelvis civilingenjör väg o vatten, arkitekt, landskapsarkitekt alternativt byggnadsingenjör eller liknande.

är du den vi söker?

För att lyckas i rollen som affärsutvecklare krävs det att du har affärsmässighet samt en kreativ förmåga att tänka i nya banor och få med sig andra i dessa.

Vi tror också att en god analytisk förmåga, god struktur och planeringsförmåga är viktigt.

Du har drivkraft med tålamod att driva framåt under längre processer.

även en kommunikativ förmåga, samarbetsinriktad, smidig och lyhörd samtidigt med integritet där du måste kunna stå för dina saker och tro på dig själv är andra viktiga egenskaper.

Vi erbjuder dig

du kommer få stora möjligheter att påverka samt driva rollen och ditt ansvarsområde självständigt med väldigt spännande och varierande utvecklingsprojekt. Du är med att påverka och skapa en bättre stadsmiljö och bidrar till en mer hållbar framtid.

Du kommer arbeta från idé till färdigt projekt med mest fokus på tidiga skeden.

Vi söker dig som ser möjligheterna i tjänsten och som vill dela med dig av ditt engagemang och driv.

Vi vill att du berättar för oss vad det är som gör denna roll till just din utmaning.

övrigt

Välkommen med din ansökan!

 

K2 Search är en väl ansedd aktör inom styrelse och VD rekryteringLäs mer

id609 0