Vxl: +46(0)10-214 66 46
Uppdrag
Detta uppdrag har blivit tillsatt! Se fler aktuella uppdrag här!

Affärschef Projektledning


white är ett av skandinaviens ledande arkitektföretag och det tredje största i europa. vi ägs av oss själva och är cirka 750 medarbetare på 14 kontor i sverige, danmark, norge och england.

vi jobbar multidisciplinärt med egna metoder som säkerställer engagemang och innovation. i strävan efter hållbarhet integrerar vi ekonomiskt, socialt och ekologiskt ansvarstagande i det vi gör. våra kompetenser omfattar arkitektur, stadsbyggnad, landskap, byggnadsvård, inredning, design, miljö och projektledning.
läs mer om oss på www.white.se 

utmaningarna inom arkitektur och samhällsbyggnad blir allt mer komplexa. detta skapar nya möjligheter för white. vårt affärsmål är att stärka kvaliteten, effektiviteten, gestaltningen och den totala affären. white jobbar multidisciplinärt vilket gör oss till en utav de starkaste aktörerna på marknaden. en av våra discipliner är projektledning. vi vill genom vår projektledningsgrupp skapa en ökad affärsförståelse. för att bygga upp, rekrytera och leda vår projektledningsgrupp i stockholm söker vi nu en affärschef projektledning.

du säkerställer att white tillsammans med kund levererar de bästa projekten med hög förståelse för arkitektur och hållbarhet. du ansvarar för att stärka whites erbjudande genom att initiera, planera, leda och samordna komplexa projekt där vi arbetar i breda team. målet är god arkitektur, hållbar ekonomi och ökad affärsmässighet. tillsammans med projektledare, ansvariga arkitekter och kontorsledning, deltar du i det strategiska och långsiktiga arbetet med att utveckla, etablera och stärka whites position på den svenska och internationella marknaden.

vi erbjuder

som chef för projektledning blir du en del av det nätverk projektledning har inom white.
Du erbjuds stort ansvar och kommer få ett spännande och utvecklande arbete. hos white får du möjlighet att arbeta med uppdrag och projekt som affär på ett annorlunda sätt. då white är medarbetarägt erbjuder vi delägarskap genom förmånligt aktieprogram. för dig med god erfarenhet av komplexa byggprojekt som samtidigt brinner för arkitektur kommer här en unik chans att få vara med och bygga upp något nytt.

 

kvalifikationer

  • relevant akademisk examen
  • gedigen erfarenhet från att driva och leda stora projekt, från idé till slutskede.
  • tidigare erfarenhet från att bygga upp, leda och styra grupper i tillväxt
  • erfarenhet av att arbeta med arkitekturfrågor

egenskaper

  • god kommunikatör med förmåga att sälja in idéer
  • god ledare, trygg och lyhörd
  • målinriktad
  • förändringsbenägen, flexibel och prestigelös
  • affärsmässig

önskas ytterligare information om tjänsten är du välkommen att ta kontakt med pauline nilsson cattaneo på k2 search ab, tel 0760-00 18 19. ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. vi vill ha din ansökan snarast. ansök tjänsten på www.k2search.se

Runt 250 chefsrekryteringar om året gör oss till ett av Nordens ledande Executive Search-företag. Läs mer

id611