Vxl: +46(0)10-214 66 46
Uppdrag
Detta uppdrag har blivit tillsatt! Se fler aktuella uppdrag här!

Ledarskapsutvecklare

Ledarna är sveriges chefsorganisation med fler än 90 000 medlemmar. Hos oss får chefer service, stöd och utveckling, både i rollen som chef och som anställd. Alltid med utgångspunkt i varje chefs individuella behov. Medlemmarna är chefer i alla branscher och på alla nivåer.
På ledarnas kansliorganisation arbetar idag drygt 120 medarbetare – bland annat jurister, chefsrådgivare, förhandlare, kommunikatörer och ledarskapsutvecklare – med den dagliga medlemsservicen. Vi verkar över hela landet, men vårt kansli ligger vid fridhemsplan i stockholm. För att ge bästa möjliga service till våra medlemmar eftersträvar ledarna en personalsammansättning som speglar mångfalden i samhället. Vi ser gärna sökanden som bidrar till detta.

Nu söker vi en ledarskapsutvecklare med uppdrag att förstå chefers behov och skapa mötesplatser, sprida kunskap och erbjuda tjänster för att medlemmen ska uppleva nytta och bli en bättre chef.

Tillsammans med dina kollegor på avdelningen chefsutveckling kommer du att arbeta med att:

• utveckla och förbättra pedagogiska ledarskapsverktyg som ska nå chefer både digitalt och i fysiska möten såsom frukostföreläsningar, seminarier och kurser.
• ta fram fysiska och digitala kurser med tydliga kursmål utifrån vår pedagogiska plattform.
• ansvara för att utbilda andra kursledare och själv agera kursledare.
• hålla dig uppdaterad kring senaste trender, forskning och metoder om ledarskap för att utifrån chefers behov utveckla koncept i ledarskap.
• ansvara för innehåll på vår webbsida och arbeta med både avveckling och utveckling av våra chefsguider.
• vid behov agera talesperson i ledarskapsfrågor samt vara aktiv på sociala medier.
• driva projekt och kvalitetssäkra samarbetspartners eller underleverantörer som kan komplettera ledarnas utbud vid behov.

Vi erbjuder

ledarna är en organisation som ligger i framkant inom ledarskaps- och chefsutveckling. Vi når över 4 000 chefer varje år med våra chefsaktiviteter där 96 % kan rekommendera vårt utbud till en chefskollega. Du får möjlighet att utveckla sveriges chefer samtidigt som du ständigt utvecklar din egen kompetens tillsammans med engagerade och kompetenta medarbetare.

Din profil

Vi vill att du har ett antal års egen chefserfarenhet och har praktisk erfarenhet av att ha utbildat chefer i ledarskap.

Som person brinner du för att omsätta teori till verktyg för chefer, du är välformulerad i tal och skrift, bra på marknadsföring/konceptutveckling och att paketera lösningar utifrån behov.

Vi ser gärna att du är certifierad i något ledarutvecklingsverktyg, har coachat eller väglett chefer, har erfarenhet av projektledning samt har vana av att upphandla underleverantörer.

Vi eftersträvar jämställdhet och mångfald och ser gärna sökanden med olika bakgrund och erfarenheter.

Är du intresserad?

Önskas ytterligare information om tjänsten är du välkommen att ta kontakt med annika stålhandske holm på tel. 076-525 90 51 eller madeleine tidehorn tel. 070-7414486 på k2 search ab. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. Vi vill ha din ansökan snarast då urval sker löpande.

 

Vi hjälper er med en snabb tillsättning av en erfaren interimschef, utifrån era behov och önskemål . Läs mer

id611