Vxl: +46(0)10-214 66 46
Uppdrag
Detta uppdrag har blivit tillsatt! Se fler aktuella uppdrag här!

Account Manager Channel Sales

Teliasonera international carrier (tsic) owns and operates one of the world’s most extensive fiber backbones. Our mission is to provide exceptional network infrastructure and services – empowering individuals, businesses and societies to execute their most critical activities. By working close to our customers we make big ideas happen at the speed of fiber.

I rollen som account manager på teliasonera international carrier (tsic) driver du försäljningen av tsic’s tjänster till teliasoneras kunder tillsammans med kundansvariga på teliasonera-bolagen i sverige, finland och danmark. Ditt engagemang och din förmåga att driva försäljningen framåt har en avgörande effekt på resultatet i affären, varför detta inte räknas som traditionell kanalförsäljning utan mer liknar ”b2b mot slutkund”. På tsic tillhör den här tjänsten affärsområdet data & infra där du rapporterar till säljchefen för norden & baltikum.

För att lyckas i rollen har du en god förståelse för enterprise affären (eller b2b?) .  du har erfarenhet av att driva försäljning samt är både van och trygg med att presentera lösningar och utbilda kunder.

Vi erbjuder

Här får du arbeta med ett av världens största fibernät i en bred och variationsrik roll, där din insats kommer att göra skillnad på en marknad i utveckling med kunder vars behov av professionella kommunikationslösningar ständigt ökar. Kulturen på tsic präglas av passionerade medarbetare som brinner för affären och kvaliteten på sina tjänster.

Egenskaper

• driven och självgående
• öppen – delar med sig av kunskap och information
• mod – orädd att ta kontakt med personer på alla nivåer och vågar ställa utmanande frågor
• stark på kommunikation – talar väl, är pedagogisk och övertygande
• prestigelös

 

Runt 250 chefsrekryteringar om året gör oss till ett av Nordens ledande Executive Search-företag. Läs mer

id611