Vxl: +46(0)10-214 66 46
Uppdrag
Detta uppdrag har blivit tillsatt! Se fler aktuella uppdrag här!

Affärsområdeschef Ätbart

Hemmakväll är en rikstäckande kedja med 100 franchise- och egenägda butiker från ystad i söder till luleå i norr. Kedjan har över 800 anställda med det gemensamma målet att kunna erbjuda våra kunder de absolut bästa produkterna för den perfekta hemmakvällen. Vi älskar att dela med oss av våra specialistkunskaper inom produktområdena lösgodis, konfektyr, snacks, läsk och film.

Vill du vara med och vidareutveckla hemmakväll?

hemmakväll är i en fas som innebär att man kommer göra en större resa gällande förändring av sin affär och sitt varumärke.

Hemmakväll har gått ifrån att vara en ren filmuthyrare till att idag ha den största delen av sin omsättning inom sitt ätbara sortiment, där lösgodis står för en stor del.

Rollen som affärsområdeschef är en drivande och mixad roll med ett brett ansvarsområde.

Utmaningen
detta är en bred roll med ansvar för inköp, kategoriansvar/utveckling av kategorin, affärsutveckling, sortimentsutveckling, trender samt budget- och resultatansvar för affärsområdet.

Det handlar mycket om att se affärsmöjligheter och utveckla konceptet samt driva olika affärsprojekt. Rollen kommer att ha ett ledaransvar för ett team om två personer. Målet är att växa denna kategori och affärsområde och din roll blir att driva detta utvecklingsarbete och tillväxtresa.

Din bakgrund/profil
vi söker en person med affärskunskap inom området konfektyr. Du kan ha en erfarenhet från koncept/kategoriansvar. Vi tror att du har en försäljningsbakgrund, stark försäljningsgen är ett krav, med god förståelse för affären och slutkunden. Vi söker en person som gjort en resa och kan påvisa goda trackrecords gällande utveckling av sortiment, produktstrategi, koncept och affär. Du bör ha en förståelse hur man utvecklar varugruppen och hur detta fungerar i samordning med andra produkter. Vi tror att du arbetat nära en inköpsfunktion. Att ha kunskap om den röda tråden från inköp till slutkonsument. Tydligt och målinriktat ledarskap och god förmåga att arbeta strukturerat med planer och strategier samt uppföljning av dessa.

är du den vi söker?
för att lyckas i rollen som affärsområdeschef tror vi att du är har ett starkt affärsdriv, är stark inom förhandling samt har en naturlig pondus. Du bör också ha en strategisk höjd samt goda ledaregenskaper.

Vi tror även att du trivs i ett företag med högt tempo och mycket variation, har ett gott mått av sunt förnuft, prestigelöshet, social kompetens samt är ärlig och lojal samt bidrar till att skapa gemenskap med ett öppet sinne och en positiv energi.

Vi erbjuder dig
du får möjlighet att komma in i en utmanande roll i ett bolag som är i fas att vara med om en större resa gällande förändring av sin affär och sitt varumärke. Detta är en utmaning som bör locka dig.  du kommer få stora möjligheter att påverka, driva och skapa något riktigt bra! hemmakväll är ett välskött företag som satsar och ständigt förändrar sig för att möta marknadens krav.

Berätta gärna för oss vad det är som lockar dig med denna roll och varför du vill anta den här utmaningen!

övrigt
placeringsort på hemmakvälls huvudkontor i landskrona.

Ansök till tjänsten på www.k2search.se.

Välkommen med din ansökan!

K2 Search samlar de bästa inom rekrytering, research och koordinering med syfte – att med executive search hjälpa dig stärka er affär och göra er organisation ännu starkare. Läs mer

id609 3