Vxl: +46(0)10-214 66 46
Uppdrag
Detta uppdrag har blivit tillsatt! Se fler aktuella uppdrag här!

Anbudschef/ Senior Bid Manager

Tunstall är ett brittiskt världsledande företag inom trygghetsteknik och systemlösningar som underlättar och förbättrar vård och omsorg av äldre, funktionshindrade och kroniskt sjuka. Företaget grundades i storbritannien 1957 och är med över 3000 anställda ett globalt företag som utvecklar, tillverkar och tillhandahåller trygghetssystem i mer än 30 länder över hela världen. 3 miljoner brukare utnyttjar idag tunstalls produkter och tjänster. Tunstall nordic ab – sverige, danmark, finland & viss export – har ca 300 anställda och en omsättning på ca 500 msek. Den svenska verksamheten – tunstall ab – sysselsätter ca 230 personer, med en omsättning på ca 300 msek.

Har du energi och vilja att utveckla och ta fram vinnande underlag till våra upphandlingar?

Tunstall behöver förstärka organisationen med denna nya roll som anbudschef/ senior bid manager.
vi söker en person som har en tung erfarenhet inom anbudsområdet samt både operativ förmåga och strategisk höjd.

Utmaningen

Syftet med rollen är att med erfarenhet inom upphandlingsområdet driva effektiva och vinnande anbudsprocesser i offentliga upphandlingar.
det är också viktigt att skapa en förståelse för hur kunden tänker, för att på så vis få en bättre precision i anbuden, samt att arbeta på ett proaktivt sätt med kundernas upphandlingar.

Din bakgrund/profil

• minst åtta års erfarenhet av anbudsarbete antingen som inköpare eller som försäljare.
• gärna erfarenhet av inköp inom kommun eller annan offentlig verksamhet.
• branschspecifik erfarenhet av it system/ it tjänster eller liknande är meriterande.
• goda kunskaper om lou, juridisk terminologi samt avtalsrätt.
• erfarenhet av att driva upphandlingsprocesser internt, dvs koordinera resurser, inhämta information, samarbeta med andra avdelningar, och därigenom utveckla ett attraktivt kunderbjudande.
• goda ledarerfarenheter, alternativt ledarpotential eller intresse för att ta en ledande position.
• god kännedom om affärssystem (exempelvis navision) samt goda kunskaper i excel.
• akademisk bakgrund inom ekonomi alternativt juridik.

är du den vi söker?

För att lyckas i rollen som anbudschef/senior bid manager är det viktigt att du är analytisk, välorganiserad samt har ett strategiskt tänk.

Vi erbjuder dig

Du kommer få stora möjligheter att vidareutveckla funktionen bid management samt driva rollen och ditt ansvarsområde relativt självständigt och fritt. På tunstall får du arbeta i ett bra klimat och en utvecklande miljö med stor kompetens. Vi är ett affärsdrivet bolag med en marknadsledande position, och vi tror även att du drivs av att vinna affärer genom både individuella prestationer och teamwork. Du får vara med om en resa gällande förändring av tekniken inom området, detta i en organisation som har ett tydligt syfte och goda värdegrunder.

Berätta gärna för oss vad det är som lockar dig med denna roll och varför du vill anta den här utmaningen!

övrigt

Placeringsort malmö.

 

Sedan 1996 har K2 Search som rekryteringsföretag utfört över 2500 Executive Search-uppdrag inom olika branscher och funktioner. Läs mer

id609 1