Vxl: +46(0)10-214 66 46
Uppdrag
Detta uppdrag har blivit tillsatt! Se fler aktuella uppdrag här!

Tekniskt affärsstöd Telefoni

Tunstall är ett brittiskt världsledande företag inom trygghetsteknik och systemlösningar som under-lättar och förbättrar vård och omsorg av äldre, funktionshindrade och kroniskt sjuka. Företaget grundades i storbritannien 1957 och är med över 3000 anställda ett globalt företag som utvecklar, tillverkar och tillhandahåller trygghetssystem i mer än 30 länder över hela världen. 3 miljoner bru-kare utnyttjar idag tunstalls produkter och tjänster. Tunstall nordic ab – sverige, danmark, finland & viss export – har ca 300 anställda och en omsättning på ca 500 msek. Den svenska verksamhet-en – tunstall ab – sysselsätter ca 230 personer, med en omsättning på ca 300 msek.

Besök gärna www.tunstallnordic.com för mer information!

Vill du vara med att skapa och utveckla denna nya roll på tunstall?

På tunstall hanterar vi stora mängder telefonabonnemang och tillhörande sim-kort genom avtal med olika telefonioperatörer. Drivet av teknikutveckling och tillväxt ser vi nu ett behov av att tillsätta en tjänst som ansvarar för hanteringen av all telefoni, inkluderande leverantörsavtal, sim-kort, abonnemang, datatrafiktjänster etc. Tunstall har sett ett behov av att arbeta mer proaktivt gällande hantering av företagets telefoni. Det innebär att man behöver jobba väldigt aktiv gentemot alla operatörer genom att skapa en långsiktig och affärsmässig dialog. Denna nya roll ska skapa struktur och processer kring en bättre kontroll och analysera historiken för att arbeta proaktivt med att minimera felen. Att arbeta mer strukturerat och proaktivt, och både säkerställa leverans på befintliga åtaganden, samt utveckla och skapa nya tjänster och mervärden för våra kunder.

Utmaningen

Rollen innebär att styra och övervaka avtala, leverans och drift av telefonitjänster i den digitala larmkedjan. Detta innefattar tele-, datatrafik, och kringtjänster i kommunikationen mellan i första hand larm och larmcentral.
personen är ansvarig för hanteringen av fakturor och administration kring telefonin och abonnemangen samt förhandlar avtalen med operatörerna.

Din bakgrund/profil

• relevant erfarenhet inom området, vi tror att du har/haft en liknande roll hos en operatör, inom telekommunikation.
• erfarenhet av att äga och förvalta processer mot uppsatta måltal /”kpi:er”.
• erfarenhet av telekommunikation på en övergripande nivå, inklusive systemförståelse för mobilnät.
• erfarenhet av m2m-kommunikation.
• intresse för samt kunskap kring hur man optimerar och vidareutvecklar en organisation.
• kompetens inom ekonomi, juridik, inköp etc.

är du den vi söker?

För att lyckas i rollen tror vi att du har en analytisk förmåga, utan att tappa helhetsperspektivet. Du är strukturerad, noggrann och har förmåga att skapa effektiva processer.
du har en förmåga att se lösningar, se möjligheter i tekniken samt har ett kommersiellt perspektiv och en affärsförståelse. Vi tror också att du är självgående, har en egen drivkraft samt en förmåga och vilja att arbeta under frihet och eget ansvar.

Vi erbjuder dig

Du kommer få möjligheten att skapa och bygga upp en helt ny roll på företaget vilken innebär stora möjligheter att påverka samt driva rollen och ditt ansvarsområde självständigt.
på tunstall får du arbeta i ett bra klimat och en utvecklande miljö med stor kompetens i ett affärsdrivet bolag med en marknadsledande position. Du får vara med om en resa gällande förändring av tekniken inom området, detta i en organisation som har ett tydligt syfte och goda värdegrunder.

Berätta gärna för oss vad det är som lockar dig med denna roll och varför du vill anta den här utmaningen!

övrigt

Placeringsort malmö, resor inom sverige förekommer.

 

 

K2 Search är en väl ansedd aktör inom styrelse och VD rekryteringLäs mer

id609 1