Vxl: +46(0)10-214 66 46
Uppdrag
Detta uppdrag har blivit tillsatt! Se fler aktuella uppdrag här!

Projektledare Managed Services

Tunstall är ett brittiskt världsledande företag inom trygghetsteknik och systemlösningar som underlättar och förbättrar vård och omsorg av äldre, funktionshindrade och kroniskt sjuka. Företaget grundades i Storbritannien 1957 och är med över 3000 anställda ett globalt företag som utvecklar, tillverkar och tillhandahåller trygghetssystem i mer än 30 länder över hela världen. 3 miljoner brukare utnyttjar idag Tunstalls produkter och tjänster. Tunstall Nordic AB – Sverige, Danmark, Finland & viss export – har ca 300 anställda och en omsättning på ca 500 MSEK. Den svenska verksamhet-n – Tunstall AB – sysselsätter ca 230 personer, med en omsättning på ca 300 MSEK. Huvudkontoret ligger i Malmö.
Besök gärna www.tunstallnordic.com för mer information!

Vill Du vara med att utveckla och driva framgångsrika projekt på Tunstall?

Tunstall är under en expansiv fas och behöver förstärka organisationen med ytterligare en Projektledare inom området Managed Services.
Syftet med rollen är att tillföra teamet ytterligare kompetens och bidra med erfarenhet i att driva framgångsrika projekt med fokus på tid, lönsamhet och nöjda kunder.
Denna roll rapporterar direkt till Projektansvarig Sverige.

Utmaningen

Projektledaren ansvarar för att resursplanera, leda och driva projekten, efter överlämning från säljorganisationen till det att driftorganisationen tar över ägandeskapet.
Inom avdelningen Managed Services arbetar vi med installationsprojekt innefattande trygghetstelefoner, lås , larm, och kringutrustning. När en kund (oftast en kommun) köper två eller flera funktioner, t.ex. trygghetstelefoner och larmsystem, är det avdelningen Managed Services som hanterar dessa projekt. Ett vanligt projekt innefattar 500-1000 trygghetstelefoner, ofta handlar projekten om att installera nya modeller och succesivt förflytta tekniken från analog till digital. Som projektledare hanterar du runt 15-20 projekt löpande. Du ansvarar för alla inköp i projekten, och koordinerar materialflöden och arbetsinsatser från andra avdelningar. Att arbeta nära kundens team, lyssna in och stötta kunden är avgörande i att nå framgång i projekten.


Din bakgrund/profil

• Vi söker en erfaren Projektledare med ca 10 års erfarenhet av projektledning.
• Vi tror du har erfarenhet från mindre projekt, gärna inom offentlig sektor, och att du är gediget teknikintresserad – gärna inom telekommunikation, el/tele, nätverk eller liknande.
• Meriterande är om du har erfarenhet av offentliga upphandlingar/LOU kunskap.
• Har du därtill kännedom om vård- och omsorgssektorn och dess utmaningar ser vi det som extra meriterande. Gärna kunskap om hemtjänst och/eller hemsjukvård.
• Eftergymnasial utbildning.
• Van vid att resa mycket i tjänsten.


Är du den vi söker?

För att lyckas i rollen som Projektledare tror vi det är viktigt att du har en god förmåga att hantera många arbetsuppgifter och projektsamtidigt. Du är duktig på att sätta upp och bygga projektorganisationer, har en god känsla för struktur, har planerings- och uppföljningsförmåga samt är processorienterad. Du har en god social kompetens, är lyhörd och har en förmåga att hantera många olika kontaktytor både internt och externt. Du är självgående med stark egen drivkraft och trivs med att arbeta med frihet under eget ansvar.

Vi erbjuder dig

Tunstall erbjuder stora möjligheter att påverka samt driva rollen och ditt ansvarsområde självständigt och fritt i ett företag med ett bra arbetsklimat och en utvecklande miljö med hög kompetens. Du får möjlighet att arbeta i ett affärsdrivet bolag med en marknadsledande position. Du får vara med om en resa gällande förändring av tekniken inom området, detta i en organisation som har ett tydligt syfte och goda värdegrunder.
Vi söker dig som ser möjligheterna i tjänsten och som vill dela med dig av ditt engagemang och driv.

Berätta gärna för oss vad det är som lockar dig med denna roll och varför du vill anta den här utmaningen!


Övrigt

Placeringsort Malmö, ca 100 resdagar/år främst i södra Sverige.

 

Tunstall samarbetar med K2 Search i denna rekrytering. Vill du veta mer är du välkommen att ta kontakt med Eva Backstam | 076-000 18 20 eller Madeleine Tidehorn | 070-741 44 86.
Ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. Ansök till tjänsten på www.k2search.se. Urval, intervjuer och tester sker löpande.

Välkommen med din ansökan!

 

Intresserad av Sveriges vassaste rekryteringsföretag? Vill du veta mer om hur vi kan stärka din organisation? Hör av dig till oss här så återkommer vi inom 24 timmar. Läs mer

id409 0