Vxl: +46(0)10-214 66 46
Uppdrag
Detta uppdrag har blivit tillsatt! Se fler aktuella uppdrag här!

Verkställande direktör

Axo Finans är en oberoende låneförmedlare som förmedlar lån till Sveriges ledande låneinstitut och banker. Som låneförmedlare samarbetar Axo Finans med de banker som kan ge marknadens bästa låneerbjudande till kunderna. Idag samarbetar Axo Finans med bl.a. med Marginalen Bank, Sevenday Finans, Santander Bank, Spring Finance, Collector, Bank Norwegian och Bluestep. Axo Finans är en nordisk aktör som grundades i Norge och är idag Norges största låneförmedlare. I Sverige ligger huvudkontoret i Mölndal. För mer information: www.axofinans.se

Som Verkställande Direktör på Axo Finans har du det övergripande ansvaret för ekonomi, personal och verksamhetsledning samt ansvarar för bolagets framtida utveckling på den svenska marknaden. Med stort driv och engagemang ska du leda och utveckla bolaget i linje med ägarnas intentioner. Bolaget är inne i ett starkt expansionsskede och sysselsätter i dag 6 personer.

För att passa in i rollen drivs du av försäljning, digital marknadsföring och affärsutveckling. Som VD kommer du att ansvara för att den dagliga driften fungerar samt att försäljningen utvecklas volymmässigt. Därutöver ska du vara drivande i att vidareutveckla produktutbudet och varumärket, exempelvis genom nya banksamarbeten och marknadsföring som ligger i framkant.

Vi erbjuder

En spännande och utmanande tjänst i ett bolag med snabb tillväxt. Rollen som VD ger stort utrymme för självständigt agerande och du får vara med på och skall leda resan mot Axo Finans vision – ”att göra lån enkelt”. Beslutsvägarna är korta och för rätt person finns det stora möjligheter att göra skillnad. Din framgång mäts framför allt i omsättning, resultat, organisationens utveckling och compliance med myndighetskrav. Du rapporterar direkt till styrelsen och utgår från det svenska huvudkontoret i Mölndal.

Kvalifikationer

  • Relevant branscherfarenhet
  • Väl dokumenterad erfarenhet av framgångsrikt försäljningsarbete och strategiskt relationsbyggande
  • God kännedom om online marketing och erfarenhet av CRM, banksystem och bankintegration
  • Relevant utbildning

Egenskaper

  • Naturliga ledaregenskaper
  • Kommunikativ
  • Affärsdriven
  • Lösningsfokuserad och handlingskraftig
  • Entreprenöriell

Önskas ytterligare information om tjänsten är du välkommen att ta kontakt med Philip Lundahl, tel. 0760 00 18  02 alt Maria Lidgren, tel. 0735 32 09 49 på K2 Search AB.  Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. Vi vill ha din ansökan snarast, intervjuer sker löpande. Sök tjänsten på www.k2search.se

.