Vxl: +46(0)10-214 66 46
Uppdrag
Detta uppdrag har blivit tillsatt! Se fler aktuella uppdrag här!

Säljare – blivande försäljningschef

Qvalia-koncernen är experter på transaktionsflöden och finns idag etablerade i fem länder. Våra kunder är stora organisationer inom både privat och offentlig sektor. Vi är en av europas ledande experter inom recovery audit, dvs analyser där man letar efter kapitalläckage i bolagens bokföring. Med bred kompetens inom ekonomi och juridik erbjuder vi även konsultation inom det komplexa momsområdet.  vi satsar hårt på utveckling av våra tjänster och kan idag erbjuda moderna molnbaserade lösningar som i realtid förenklar och spar kundens tid och pengar.  med fokus på nya molntjänster ligger vi i framkant och företagskulturen präglas av idérikedom och initiativtagande.

I rollen som försäljningschef på qvalia har du ansvar för bolagets totala försäljning i sverige. Tillsammans med ett team på tre personer arbetar du med långsiktig kundbearbetning för att säkerställa både nya affärer och optimera chanserna för merförsäljning. Qvalias kunder är stora börsbolag där man bygger relationer med beslutsfattare på hög nivå inom ekonomi, inköp och processutveckling. Du förväntas stötta och följa upp ditt teams dagliga arbete för att möjliggöra goda resultat. Du coachar och följer upp mot mål och kpi:er.

I rollen som försäljningschef på qvalia arbetar du även operativt med egen försäljning. Du är driven och brinner för kundkontakter och kundrelationer, att sälja kundnytta, uppföljning samt merförsäljning av ytterligare tjänster.

Bolaget är i stark tillväxt och planer finns för fortsatt expansion till fler länder. Genom ny-tänk vill qvalia garantera fortsatt konkurrenskraft på marknaden.

Vi erbjuder

hos oss får du sälja nytänkande lösningar både inom konsultation och molntjänster till stora företag. Du har möjlighet att vara med och påverka företagets utveckling. Qvalia har ett stort antal mycket nöjda referenskunder och din uppgift blir att vidareutveckla dessa och öka antalet nya kunder.

Kvalifikationer

införsäljningen av qvalias produkter kännetecknas av relativt långa säljcykler till mycket kvalificerade kontaktpersoner.

• några års erfarenhet av tjänsteförsäljning b-2-b
• van att kommunicera med ledande befattningshavare på strategisk nivå
• kan formulera dig felfritt på svenska och engelska i både tal och skrift
• förståelse och intresse för it och molntjänster är meriterande

Egenskaper

• driven säljare med ledarpotential
• god kommunikatör
• förändringsbenägen
• strukturerad och regelmedveten

Intresserad av Sveriges vassaste rekryteringsföretag? Vill du veta mer om hur vi kan stärka din organisation? Hör av dig till oss här så återkommer vi inom 24 timmar. Läs mer

id609 1