Vxl: +46(0)10-214 66 46
Uppdrag
Detta uppdrag har blivit tillsatt! Se fler aktuella uppdrag här!

Trader inom papper

Elof hansson-koncernen bedriver internationell handel med skogsprodukter, industriprodukter, konsumentprodukter och äger kommersiella fastigheter. De viktigaste produktgrupperna är: massa, papper och kartong; timmer; anläggningar och maskiner för massa-, pappers-, förpacknings- och sockerindustri; byggmaterial; ventilationsprodukter; elektriska hushållsapparater. Från huvudkontoret i göteborg, marknadsför elof hansson sina produkter över hela världen via dotterbolag och agenter i mer än 100 länder. Troedsson är en av två divisioner inom elof hansson trade som bedriver handel med papper.

För att möta den ökande efterfrågan på våra tjänster söker vi en trader inom papper.

Dina arbetsuppgifter som trader hos elof hansson ab, inom division troedsson består bland annat i att ha daglig kontakt med leverantörer, kunder och agenter runt om i världen. Du besöker, bearbetar och förhandlar med nya och befintliga kunder och leverantörer. Vilka marknader du kommer att ansvara för beror på din bakgrund och språkliga kompetens. Du ingår i ett drivet team bestående av sex kollegor och förväntas bli en starkt bidragande del av divisionens fortsatta framgång och försäljningsutveckling. Teamet arbetar nära tillsammans och är beroende av tät kommunikation. Teammedlemmarna är självständiga och tävlingsinriktade vilket ger en kombination som skapar ett positivt driv mot ett gemensamt mål.

Rollen är förenad med många resdagar och på sikt kommer dessa uppgå till omkring 80-100 dagar om året.

Vi erbjuder

elof hansson ab erbjuder ett spännande uppdrag inom divisionen troedsson som är en förhållandevis liten, men viktig och lönsam division inom koncernen. Det finns stora möjligheter till karriärutveckling och företagskulturen kännetecknas av en öppen, teamorienterad, resultatdriven och entreprenöriell atmosfär.

Kvalifikationer

  • erfarenhet och intresse av försäljning och affärer
  • internationell erfarenhet
  • erfarenhet, förmåga och intresse att arbeta självständigt och under eget ansvar.
  • mycket goda kunskaper i engelska i tal och skrift är ett krav – ytterligare språkkunskaper är starkt meriterande
  • erfarenhet av att ta eget ansvar, driva egna projekt och komma med nya idéer

Personliga egenskaper

  • teamorienterad säljare med stort driv
  • social och relationsskapande
  • resultatorienterad
  • orädd
  • prestigelös interkulturell kommunikatör

K2 Search modell av rekrytering visar hur man lyckas med att rekrytera VD . Läs mer

id609 2