Vxl: +46(0)10-214 66 46
Uppdrag
Detta uppdrag har blivit tillsatt! Se fler aktuella uppdrag här!

Trader inom papper

Elof Hansson-koncernen bedriver internationell handel med skogsprodukter, industriprodukter, konsumentprodukter och äger kommersiella fastigheter. De viktigaste produktgrupperna är: massa, papper och kartong; timmer; anläggningar och maskiner för massa-, pappers-, förpacknings- och sockerindustri; byggmaterial; ventilationsprodukter; elektriska hushållsapparater. Från huvudkontoret i Göteborg, marknadsför Elof Hansson sina produkter över hela världen via dotterbolag och agenter i mer än 100 länder. Troedsson är en av två divisioner inom Elof Hansson Trade som bedriver handel med papper.

För att möta den ökande efterfrågan på våra tjänster söker vi en Trader inom papper.

Dina arbetsuppgifter som Trader hos Elof Hansson Ab, inom division Troedsson består bland annat i att ha daglig kontakt med leverantörer, kunder och agenter runt om i världen. Du besöker, bearbetar och förhandlar med nya och befintliga kunder och leverantörer. Vilka marknader du kommer att ansvara för beror på din bakgrund och språkliga kompetens. Du ingår i ett drivet team bestående av sex kollegor och förväntas bli en starkt bidragande del av divisionens fortsatta framgång och försäljningsutveckling. Teamet arbetar nära tillsammans och är beroende av tät kommunikation. Teammedlemmarna är självständiga och tävlingsinriktade vilket ger en kombination som skapar ett positivt driv mot ett gemensamt mål. Du rapporterar till Affärsområdeschefen.

Rollen är förenad med många resdagar och på sikt kommer dessa uppgå till omkring 80-100 dagar om året. Vi fäster stor vikt vid dina personliga egenskaper, din vilja att utvecklas som säljare och att du har ett brinnande intresse för affärer.

Vi erbjuder

Elof Hansson AB erbjuder ett spännande uppdrag inom divisionen Troedsson som är en förhållandevis liten, men viktig och lönsam division inom koncernen. Det finns stora möjligheter till karriärutveckling och företagskulturen kännetecknas av en öppen, teamorienterad, resultatdriven och entreprenöriell atmosfär. För att trivas bör du tycka om att göra affärer i en internationell miljö, att arbeta i högt tempo i en dynamisk kultur med höga ambitioner, med stor frihet under ansvar och med engagemang för kund såväl som leverantör högt på din agenda.

Kvalifikationer

  • Erfarenhet och intresse av försäljning och affärer
  • Internationell erfarenhet
  • Erfarenhet, förmåga och intresse att arbeta självständigt och under eget ansvar.
  • Mycket goda kunskaper i engelska i tal och skrift är ett krav – ytterligare språkkunskaper är starkt meriterande
  • Erfarenhet av att ta eget ansvar, driva egna projekt och komma med nya idéer

Personliga egenskaper

  • Teamorienterad säljare med stort driv
  • Social och relationsskapande
  • Resultatorienterad
  • Orädd
  • Prestigelös interkulturell kommunikatör

I denna rekrytering samarbetar vi med K2 Search. Önskas ytterligare information om tjänsten är du välkommen att ta kontakt med Helen Tånghed Gunnarsson, tel. 0760 – 00 18 15 eller Maria Lidgren tel. 0735 – 32 09 49. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. Urval sker löpande så vänta inte med din ansökan. Välkommen med din ansökan via www.k2search.se

Intresserad av Sveriges vassaste rekryteringsföretag? Vill du veta mer om hur vi kan stärka din organisation? Hör av dig till oss här så återkommer vi inom 24 timmar. Läs mer

id409 2