Vxl: +46(0)10-214 66 46
Uppdrag
Detta uppdrag har blivit tillsatt! Se fler aktuella uppdrag här!

Förvaltningschef Serviceförvaltningen, Mölndal

Mölndal är en naturskön kommun, strax söder om Göteborg, med ett dynamiskt näringsliv och en intressant historia. I kommunen finns allt från modern läkemedelsproduktion och forskning till gammal kulturbygd med många unika miljöer. Mölndal har drygt 61 000 invånare och är den tredje största kommunen i Västra Götalands län. Staden har ett strategiskt läge i nära anslutning till de större kommunikationslederna E6, E20/Söderleden samt västkustbanan och Kust till kustbanan. Mölndals Stad har cirka 4 800 medarbetare som arbetar i tio förvaltningar. Läs mer på www.molndal.se. Kommunen är inne i en expansiv fas med stark tillväxt och detta innebär att organisationen behöver vidareutvecklas.

Du har mycket goda ledaregenskaper och erfarenhet av att leda andra chefer. Som person är du mogen och trygg med förmåga att motivera och delegera. Du är en relationsskapare och kan både skapa kontakter och underhålla relationer.

Önskas ytterligare information om tjänsten är du välkommen att ta kontakt med Bengt Olander på K2 Search AB, tel. 031-788 14 65 eller Sara Derneryd på 031-788 14 61. Vi vill ha din ansökan senast 8 oktober. Ansök tjänsten på www.k2search.se

Executive Search se.