Vxl: +46(0)10-214 66 46
Uppdrag
Detta uppdrag har blivit tillsatt! Se fler aktuella uppdrag här!

Projektledare Installation

Veidekke sverige har ca 1400 anställda och en omsättning på ca 6,4 miljarder sek (2014). Verksamheten omfattar såväl bygg och anläggning som bostadsutveckling, och ambitionen är att vara ett annorlunda företag, präglat av entusiasm, sunda värderingar och respekt för kunden.

Veidekke entreprenad, region syd, söker en projektledare installation.

Veidekke expanderar starkt i regionen.

Kort beskrivning av rollen

som projektledare kommer du att ansvara för och driva installationsdelen i projekten affärsmässigt och säkerställa att projektet har rätt organisation och kompetens för att lösa de mål som satts upp. Dina arbetsuppgifter är väldigt varierande där du samordnar, leder och ansvarar för ett flertal installationsprojekt, antal är beroende på projektens storlek. Du är tekniskt och ekonomiskt ansvarig, kalkylerar, bedömer kostnader, prissätter samt hanterar ekonomisk uppföljning. Du har ansvar för upphandling av underentreprenörer, granskar offerter samt inköp i projekten i samråd med entreprenadingenjör. Du förväntas stötta arbetschefer i möten med beställare.

Vi erbjuder

vad erbjuds du som anställd i veidekke förutom en modern och trivsam arbetsmiljö i en organisation där du som medarbetare ges möjlighet att utveckla dina talanger och din fulla potential? jo, vi erbjuder dig en teamroll i ett företag där involvering och allas engagemang både är en möjlighet och en rättighet präglat av norsk frejdighet, som funnits sedan 1936 och aldrig gått med förlust. Goda möjligheter att göra avtryck för framtidens hållbara byggande i samspel med ett gäng erfarna och trevliga medarbetare. Delägarskap, då alla medarbetare erbjuds att köpa aktier i veidekke till ett rabatterat pris.

Din bakgrund

vi tror att du har flerårig erfarenhet inom installationsbranschen och är van vid att ha ett ansvar inom projektledning och/eller installationssamordning. Du har goda kunskaper inom ekonomi, förhandling, planering samt kvalitet i projekten. Du har en god teknisk förståelse samt är van att arbeta nära kund i projekten.

Egenskaper

du är en affärsdriven och självgående person som vill framåt. Att du är resultat- och lösningsorienterad med kunden i fokus är viktigt. Du är strukturerad med förmåga att prioritera. Du är även en social person som har lätt att ta olika människor samt har förmågan att tänka i nya banor.

övrigt

placering i lund på veidekkes regionala huvudkontor samt ute i projekten i malmö/lund/helsingborgs regionen.

Då urvalsprocessen sker löpande är du varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt.

K2 Search är en väl ansedd aktör inom styrelse och VD rekryteringLäs mer

id609 2