Vxl: +46(0)10-214 66 46
Uppdrag
Detta uppdrag har blivit tillsatt! Se fler aktuella uppdrag här!

Group Accountant – HFM Manager

Verisure securitas direct is europe´s leading provider of professionally monitored home alarms and services for the connected and protected home and business. We believe it´s a human right to feel safe and secure. We connect and protect what really matters, our services bring peace of mind to families and small business owners. With 8,000 employees and more than 1.8 million customers in 13 countries, we are number one in europe and growing durably in south america. Thanks to our strong focus on quality and service, our customers are among the most satisfied in the industry.

Group reporting center (grc) i linköping utgör en del av koncernfunktionen group finance och ansvarar för redovisning, rapportering och konsolidering på koncernnivå. Grc består av tre tjänster; group chief accountant, financial controller och group accountant – hfm manager.

Som group accountant – hfm manager har du helhetsansvar för bolagets system för konsolidering, rapportering och analys på koncernnivå. Det innefattar såväl utveckling som underhåll och kvalitetssäkring av systemet. Helhetsansvaret innebär systemadministration i bred bemärkelse. Tillsammans med teamet i grc säkerställer du att de månadsrapporter, prognoser och budgetar som de olika dotterbolagen rapporterar in håller högsta kvalitet. Du skapar standardiserade rapporter i systemet som ska användas för analys och fungera som beslutsunderlag av dotterbolagen runt om i världen samt av koncernledningen. Hfm förväntas innehålla en sann bild av verkligheten, vilket innebär att aktuell roll är kritisk i säkerställandet av högsta kvalitet och pålitlighet i leveransen av finansiella och operativa kpi:er –  såväl internt som externt. Tjänsten koordinerar och projektleder olika hfm projekt samt ansvarar för kontakten med externa systemkonsulter. Vidare innefattar tjänsten teknisk felsökning vid problem, säkerhetsklassificeringar och ansvar för all form av användaradministration.

Vi söker dig som är civilekonom och som har arbetat med koncernredovisning i en internationell miljö under några år. Till det har du minimum två års bevisad erfarenhet av systemadministration. Du motiveras av tanken på att få arbeta med kombinationen ekonomi-system i ett internationellt, snabbfotat, entreprenöriellt och framgångsrikt tillväxtföretag där förändringar hör till vardagen och egen initiativförmåga uppskattas. Eftersom tjänsten medför en mängd kontakter såväl internt som externt så är det av yttersta vikt att du trivs i sociala sammanhang och att du har en god kommunikativ förmåga. Ditt service mind är ett framträdande karaktärsdrag hos dig.

önskas ytterligare information om tjänsten är du välkommen att ta kontakt med eva hartzell på k2 search ab, tel. 013-327 02 10. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. Vi kommer att genomföra intervjuer för uppdraget under aug. Månad, med start i mitten av aug.

K2 Search AB är ett av Nordens ledande executive search företag med 5 kontor i Norden: Stockholm, Malmö, Göteborg, Köpenhamn och Helsingfors. Läs mer

id608